Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden bir problemi partnerinizle konuşacaksınız. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Hoş bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, bu ataklığınız biraz işgüzarlık gibi karşılanıyor.

Biraz savruk olduğunuzu kabul eriyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Bir arkadaşınızın sizden bir konuda yardım beklentisi olacak. Yardım etmeden önce iki kez düşünün. Yapacağınız yardımın sonu sizin için hayırlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, yorucu bir koşuşturmaya hazır olun bugün. Ama oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Mars-Oğlak burcu geçişi, ciddiyet kazandırıcı, sabır verici gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Bu süreci yöneten Mars 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, duruşuyla, tavırlarıyla güven uyandırıcı kişilere yöneleceğiz. Bir ilişkimiz varsa kendimizi rahat, güvende, olumlu hissedeceğiz. Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,  

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi ve özellikle işinizdeki konumunuzu sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olaylara yön vermek isteyeceksiniz. İstemeden özel duygularınıza çok fazla takılarak, günlük yaşamınızı etkiliyorsunuz.

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız üzerinde etkili kişilerle daha iyi ilişkiler kurabilmek için gayret göstermenin karşılığını görebilirsiniz. Pratik ve yardımsever yaklaşımlarınız ortak bir zemin bulunmasını kolaylaştırabilir. Sabırlı olmanız kişisel bir olayı çözmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Her konuda güçlü görünmeye çalışmak ve kendi kendinize yetebilen bir insan olduğunuzu kanıtlamaya çalışmanız yüzünden fiziksel ve psikolojik olarak çabuk çökebiliyorsunuz. Başkalarından destek istemekten çekinmeyin. Siz başkalarına yardım eden ve onlar için koşturan birisiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Nihayet karşılıklı bir sevgi yakaladınız. Bekarlar için aşk konusunda söylenecek söz yok. Ama evli olanlar için tehlikeli bir gün.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve çocuklarınızın koşullarıyla ilgili alanlarda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacaksınız. Enerjinizi sportif faaliyetlere ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün hareketli olacağı bir gündesiniz. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle özellikle içinize kapalı, bilinçaltınıza odaklı ve pek de enerji harcamak istemeyebileceğiniz bir gün olacaktır.Ancak sıra dışı kişilerle kısa süreli aşk kaçamakları yaşama potansiyeline de sahip bulunuyorsunuz. Aldatma ve aldatılma durumunda olabilirsiniz. Mars özel hayat alanında ilerlemeye başlıyor. Bu durum çocuklarınıza veya eşinize karşı buyurgan bir tavırda davranış biçimleri geliştirmenize neden olabilir.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>