Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilk fırsatta kısa bir geziye çıkacaksınız. Bu gezi esnasında karşınıza çıkan bir insandan hoşlanma olasılığınız var. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

Bugün işyerinizde ön planda olmak isteyeceksiniz ve çevrenizdeki insanlara kendinizi ispatlama ihtiyacı duyacaksınız.

Kendinize ve sevdiklerinize para harcamayı çok seviyorsunuz fakat bu gidişle maddi sıkıntıya girebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu açıdan, yapmanız gereken kimi harcamalar olabilir. Bu tür sağlık sorunlarınızı asla ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir yakınınızın ziyareti ile çok mutlu olacaksınz. Ondan sabırsızlıkla beklediğiniz bazı haberleri alacak ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Özel veyaşantınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Son günlerde sizin için herşey çok güzel gitmekte. Bu pozitif gelişmeleri sevdiklerinize yansıtmayı çok iyi biliyorsunuz.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz, saat 12:03 olana dek Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Güvence  arayışınız yüksek fakat buna karşılık özgürce karar vermeniz zordur. Ne kadar iyi niyetli düşünmeye çalışsanız da, kafanızın içinde henüz cevabını bulamadığınız sorular vardır. Özel hayatınızı ilgilendiren her meselede, mutluluğu hissetmek zor olabilir. Bu etki herhangi bir konuda hemen karar vermeyiniz. Boşluk dilimine rastlayan  Güneş-Neptün görünümü saat 11:49 da gerçekleşecek. Yakın çevremizle ilişkimizi ılımlı hale getiren, şefkat duygusunu yükselten, inançla hareket etmemizi destekleyen hoş bir enerjidir. Bizi duyarlı kıldığı gibi, ikili ilişkilerde de romantik duyguların, tutkunun yükselişini sağlar. Ancak ne olursa olsun, gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Yaratıcı fikirlerimizi soyut çalışmalarda, mistik faaliyetlerde olumlu şekilde kullanabiliriz. Saat 12:03 de,  Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında her anlamda sorumluluk, ciddiyet etkin olmaya başlar. Aşk gibi özgür ve kendiliğinden akması gereken olgu dahi, belli bir çerçeve içinde ele alınır. Duygular belli bir mesafededir. Sadakat bir hayli önemsenir. Sevgilimizin olgun davranmasını bekleriz. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu enerji,  seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizdeki sorunları ciddi bir biçimde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi aşk hayatınız ve çevrenizle olan paylaşımlarınız anlamında rahatlatır. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir. Bu konulara eğilmek için neyi bekliyorsunuz? Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Emlak işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Taşınmaz mülklere dair alım satım, yenileme ve en önemlisi taşınmaya dair konularda hareketlilik gözüküyor. Bu alanlardaki işlerinizi ertelemeden halletmeye bakın. Ailenizle olan paylaşımlarınızda yüksek enerjiler gözüküyor. Her söylediklerine karşı çıkma eğilimindesiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sözleriniz bugünlerde başınızaaçabilir. Bazı cümleleriniz yanlış anlaşılabilir ve bu aşkta gerginlik yaratabilir. Sözlerinizi seçerek kullanın.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 25' 01" R
Ay
Kova
09° 17' 24"
Merkür
Koç
17° 18' 58"
Venüs
Boğa
02° 15' 29"
Mars
Koç
00° 30' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 44"
Satürn
Balık
16° 39' 54"
Uranüs
Boğa
22° 24' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 59"
Lilith
Başak
23° 27' 04"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>