Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, bayramın ilk gününü, saat 03:14 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle karşılıyoruz. Bu enerji, bir yanıyla yalnız kalmak isteğimizi diğer yanıyla farklı bir şeyler yaparak rahatlama arzumuzu işaret ediyor. Saat 03:37-29 Temmuz saat 06:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Bayramı da fırsat bilerek kendiniz için güzel bir dinlenme, gezme veya sevdiklerinizle bir araya gelme yönünde bu zaman dilimini kullanınız. Eğer isterseniz, daha sakin bir şekilde de geçirebilirsiniz. Bol bol dinlenebilirsiniz. Müzik dinleyebilir, dergi veya kitap okuyabilirsiniz. Önemli olan kendinizi iyi hissedeceğiniz bir şeylerle mutlu olmanızdır. Eğer uzun zamandır evinizde  derleyip toparlamak istediğiniz işler varsa, onları da yapabilirsiniz. Saat 09:39 Venüs-Pluto karşıtlığı sizi  ilişkinizle alakalı konularda düşündüreceğe benziyor. Venüs Yengeç burcunda sizi  eskiye bağımlı kılarken, Pluto Oğlak burcunda yaşadığımız ilişkinin mutlaka bir değişimden geçmesi gerektiği yönünde bizi baskı altına alabilir. Sevilmeye ihtiyaç duyduğumuz şu aralar, partnerimizle  aramızda yaşananlar bezdirici olabilir. Peki günü olumlu geçirmenin yolu nedir? Yine bilinçli davranmaktan,  dengeli hareket etmekten geçiyor. Aranızdaki sorunlar nedeniyle birbirinize yüklenmek yerine lütfen  mantıklı bir şekilde  probleme neden olan noktaları gözden geçiriniz. Mutluluğu, sevinci, barış ve kardeşliği el ele, gönül gönüle paylaşacağımız Nice Bayramlara,

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanıza taktığınız bir şeyi kısa sürede gerçekleştirmek istiyorsunuz. Zaten daha sonra, uzun dönemde soğuyorsunuz. Her zaman ilklere karşı olan tutkunuz yüzünden başınızdan kazalar eksik olmuyor. Bir işe sakin başlayın. Çalışma yaşantınızda eski günlerin farklı olaylarını düşündüğünüz zaman, bir burukluk duyuyorsunuz. Aldırmamayı öğrenmelisiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 6 hafta boyunca yakın çevre(kuzenler, teyzeler, kardeşler, komşular v.b) ilişkileriniz ön planda. Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir. Seyahatler ve çevreyle iletişim artıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli rakipler ve gizlilik konuları öne çıkıyor. Haberinizin olmadığı bazı meseleler yüzünden sözlerinize anlam veremediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Bu yüzden görüşmelerinizi uzatmamaya gayret edin. Rakipleriniz görev ve sorumluluklarınıza dair konularda sizi zorlayabilirler. Ufak unutkanlıklar başınızaaçabilir. Dikkatli olun.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZEL hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Başlayabilecek yada bitebilecek ilişkiler söz konusu. Bunu yaparken geçmişi boş verin.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>