Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız. Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız soruyor.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kişilik tahlillerinizde sizi etkileyen saplantılarınız var. Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece duyarlılık gerektiren konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde Cumartesi gününe uyanıyoruz. Karar vermekte zorlandığınız konularda bir daha düşünmekte yarar var. Sözgelimi birgirişimi, yakınlarınızla ilgili konularda toleranslı düşünmek gerekiyor. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, aileyi ilgilendiren her türlü meselenin çözümü için hızlı düşünülmesini, eylemde bulunulmasını sağlayıcıdır. Değer görme arzumuzun işaretçisidir. Kimsenin değer verdiğimiz ilkelere, kişi ve durumlara karşı çıkmasını istemeyiz. Tüm gücümüzle mücadelemizi yaparız. Yuvamızı koruruz. Kazanç getirici işlere yöneliriz. Yaşantımızı sağlam temeller üzerine inşa etmek için kararlar veririz. Girişimci davranırız. Bir yere taşınabilir, kiralayabilir, satın alabiliriz. Sağlıkla ilgili konulara önem veririz. Ailemizle bir arada olmaktan hoşlanırız. Yenilik, değişimlere açık oluruz. Hakkımız olanı almak için savaşırız. Eğer birileri bizi hiçe saymaya kalkışırsa gereken cevabı veririz. Önemli belge ve evraklarımızı tamamlarız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz. Gelişmeler beklediğinizden daha başka olabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Aceleci ve sabırsız değilsiniz fakat, anlayışsız davranabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi sorgulayacağınız bir süreç içindesiniz. İlişkilerinizi pişmanlıklar üzerine kurmamalı, her şeyi kendinize dert edenlerden olmamalı, hayata yeni ve daha farklı gözlerle bakmayı kendinize ilke edinmelisiniz. Geçmişi değiştirebilme gücümüz olmayacağı gibi yaşadığımız pişmanlıkları da örtmemiz mümkün değildir. Zamanında yaşananlar olması gereken şeylerdi. Fakat değiştirebileceğiniz tek bir an vardır o da şimdiki zamandır.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha aktif ve heyecanlı olabilirsiniz. Sezgilerinizden de yararlanmayı bakın ve gerçekçiliği elden bırakmayın.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizlere; olumlu enerjiler sunuyor. Kendiniz için gerçekçi hedefler belirleyin. Zorluklardan korkmayın. Hedefleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyun. Çok duygusalsınız. Olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz. Duygularınızla mantığınızı dengeleyin ve kimsenin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sezgileriniz bugün fazlasıyla yoğundur. İç sesinize güvenin. Gelecek amaçlı planlarınızı tasarlayın ve uygulamaya geçin. Bilincinizi genişletmek için yeni fırsatlarla karşılaşacağınız bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizin rehberliği ile ilerleyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gücünüzü ve enerjinizi toplayabileceğiniz ve gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İddialı yaklaşımlarda bulunabilir, cesur ve lider özelliklerinizi gösterebilirsiniz. İlişkilerde söz sahibi olabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. İletişiminiz yüksek olacak. Çevrenizdeki insanlar sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapacak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim ev veortamın arasında bir düzen kurma ihtiyacını önünüze koyar.Gündelik hayatınızdaki aksayan konuları ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak için yüksek bir enerjiye sahip olursunuz. Her şeyi kendiniz halletmeyi bırakıp çevrenizden yardım isteyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili birçok beklenmedik şart oluşabilir ve kendinizi, haftanın ilk günlerinde yoğun bir koşuşturmaca içerisinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan, özel hayatınızla ilgili bazı konular aklınızı meşgul edip durduğundan hiçbir şeyi tam olarak yapamayabilir, işlerin birikmesine de neden olabilirsiniz. SEVGİ ilişkinizle ilgili bazı dengesizlikler, sürekli kafanızın içinde dönüyor olabilir. Bu ilişkinin, zorlama veya baskı ile yürüdüğü bir dönemden geçiyor olması veya maddi konuların ilişkiye gerginlik şeklinde yansıması mümkündür. Sorun her ne olursa olsun, çözüm, sert tepkiler, kavga veya misilleme yollarıyla gelmeyecektir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 05" R
Ay
Başak
04° 11' 58"
Merkür
Boğa
00° 40' 29"
Venüs
Boğa
20° 38' 57"
Mars
Koç
11° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 33"
Satürn
Balık
17° 50' 02"
Uranüs
Boğa
23° 16' 12"
Neptün
Balık
29° 20' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 10"
Lilith
Başak
25° 06' 27"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>