Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözünüz yeni birilerini aramaya başlamış gibi. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez. Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünmenizin, tipik bir terk edilen kaygısı olduğu ortaya çıkıyor.

İşin kendisini ilişkilerin önünde tutmanız, sizi daha başarılı kılabilir. Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetçiliğinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Bugünlerde, biraz rencide edici ama katılmak zorunda kalacağınız para tartışmaları olacak.

Biraz kuruntulu bir kişilik yapınız olmasına karşın, sağlığınız sizin için bugünlerde hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması, hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Yoğun geçen bir haftadan sonra sular biraz duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümü, aşkta romantik duyguların yanı sıra güven ve sadakatin önemini idrak etmemizi sağlıyor. Kişi hem derin hem de gerçekçi bir şekilde ilişkisini gözden geçirebilir. Hem ciddiyete dönüşen bir aşkın peşindedir hem de uzun süreli bir ilişkinin. Yaşadığı ilişkinin ve attığı adımın farkında olarak, durumunu inceler ve ona göre bir yol belirler. Saat 04:29 itibariyle, Kova burcunda ilerleyen Ay etkisinde, birileriyle anlaşabilmek zor olabilir. Sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir. Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dramatik duygulara neden olan ruh halinden kurtuluyorsun. Günü sevdiklerinle birlikte geçirmek iyi gelecek.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem maddi hem manevi ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeli ve üzerine eğilmelisiniz. Yeni yıla daha pozitif düşüncelerle girmeye çalışmalısınız. İş çevrenizle yeni programlar yaparak ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün becerilerinizi ortaya koyabileceksiniz. Yine boş durmayacağınız bir gündesiniz. Sağlığa biraz dikkat edin. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detay gerektiren konulara odaklanmanız zor olmayabilir. Titizlik gerektiren işler sizi daha düzenli ve çalışkan olmaya itebilir. Kaygı ve kuruntulardan uzak olmalısınız.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize yapacağınız harcamalar sizi mutlu edecek. Fedakârlığınız ön planda. Sevdiğiniz insanla bir arada olmak büyük keyif.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla ve çalışanlarınıza küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni yıl partisini ilk olarak çalışma ortamınızda kutlayabilirsiniz.Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlama ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Kolektif başarı ve tatmin olabilmesi için liderlik etmeniz gerekecektir. Sağlığınızla ilgili şifa aramak için olumlu bir günde bulunuyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem maddi hem manevi ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeli ve üzerine eğilmelisiniz. Yeni yıla daha pozitif düşüncelerle girmeye çalışmalısınız. İş çevrenizle yeni programlar yaparak ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>