Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, yüksek eğitim tercihiniz, akademik konular, yurtdışı yolculuklar, hayata bakış açınız ve dünya görüşünüzle ilgili olarak kendinizi güvende hissediyor musunuz? Bunları gerçekçi şekilde gözden geçirme vaktiniz geldi. Belki de bakış açınızı değiştirmeniz, şöyle bir etrafınıza bakmanız, aksayan ne varsa görmenizde yardımcı olur. Çünkü maddi açıdan bir şeyleri dengeye kavuşturmak için bu şart. Güvence istiyorsanız, sizin de tutarlı olmanız gerekir. Hem şikayetçi hem sabit görüşte olmak, çözüm değil. Lükse düşkünlük, aşırı harcama, dengesiz bir bütçe, tutarsız ilişkiler yanlıştır. Hep aynı çizgide yürümek, yenilikten kaçmak ve inatla bunu sürdürmekle rahata kavuşamazsınız. Kredi kartlarına yüklenmek, borçlanmak, destek aramak, üç kuruşla idare etmeye çalışmak da kendinize haksızlık olur. Bu Dolunayda öncelikle, şu borçlarınızı kapatacak, sizi rahatlatacak, girişimlere açık olunuz. Partnerinizin maddi katkısına bakınız. Sizi zorluyor mu, bir faydası var mı veya ilişki tercihlerinizi gözden geçiriniz. Yanlış bir ilişkide, ortaklıkta sürekli dalgalanmalar yaşayarak zor duruma düşmeyiniz. Girişimci olunuz, tecrübenize göre seçim yapınız. Kendinizi engellemeyiniz. Çevrenizdeki diğerveya eğitim olanaklarını gözden geçirerek doğru bir tercihte bulunabilirsiniz. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zeki yönlerini saklamak istemediğin bir gerçek. Girişken yapını daha da ön plana çıkaracaksın.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenin istediği adam olmaktansa, kendi istediği çevreyi kuran adam ol.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, uzaklarla ilgili konulara ve yolculuklara işaret etmekte. Önemli tamamlanmalar ve sonuçlar olabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay ruhunuzdaki keşif ve macera fitilini ateşleyebilir. Seyahatler, uzak yol ve yolculuklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ve ufkunuzu geliştirebileceğiniz fırsatları görebilir, fark edebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle, uzak bağ- lantılarınız arasındaki dengeyi koruyun. Etrafınızda olup bitenler sizi de etkileyecek. Bir seyahat, işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay, sizin yurt dışı ilişkilerinizi aydınlatacak. Ortaklıklar, para konuları gündeminize oturur. İkili ilişkilerden elde ettiğiniz çıkarımlar yıllardır çabaladığınız uğraşların ödülü olarak kapınızı çalabilir. Kendinizi güvende hissedersiniz. Özellikle toprak enerjisinden faydalanmak için ormanda yürüyüş yapın.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>