Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisinde, parasal işlerimizi halledeceğiz. Biz, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, ilişki veya evlilik konusunda ideallerinizi, beklentilerinizi ve hayallerinizi güçlendiricidir. Tabii ki gerçekçi olacağız. Ancak bu enerjiyi de olumlu hislerle karşılamamızda yarar var. Bu kavuşum bazı Başakların ilişkilerindeki sorunları tekrar bir araya gelerek konuşmaları yönünde olumludur. Şefkat duygusu yükselir, bağımlı olduğumuz kişiye yönelmemiz mümkündür. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Çözümlenmemiş bir takım problemler tekrar karşınıza gelebilir.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görmediğin bir aile dostunla karşılaşman bir hatıranın yeniden canlanmasına neden olabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenip atacağınız her adım finansal anlamda sizi ileriye götürecek ve yaşam kalitenizi olumlu yönde arttıracaktır. Sizler cesaretinizi toplayabildiğiniz sürece birçok işi başarabileceğine inanan bir o kadar disiplinli ve özgüvenli çalışan bireylersiniz. Fakat karar verme noktasında da aşırı titiz davrandığınız için bazı fırsatları göremiyor olabilirsiniz. Bugünlerde yaşayacağınız iletişim trafiği cesaretinizi toplama noktasında oldukça yararlı olacaktır. Güvendiğiniz kişilerden alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissediyor olacaksınız.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal işler ve harcamalar söz konusu olacaksa daha kontrollü olmaya bakın. Bütçeniz üzerinde daha çok durabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vuramamanız içinize kapanmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın, Duygularınız olumluda olabilir olumsuzda birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz ve hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Sezgileriniz oldukça yoğundur mistik konulara olan ilginizin arttığı bu süreçte konuyla ilgili araştırmalar yapabilir ve bir çok bilgiye erişebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda hem sizin hem partnerinizin enerjisi düşük olabilir. İlişkinizdeki açmazları konuşmak için harekete geçebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Güneş arasındaki olumlu etkileşim, uzun zamandır devam eden ikili ilişkinizde ruhsal bir açılım yaşamanıza neden olur. Partnerle aranızdaki bağı duygusal düzeyde güçlendirirsiniz. Onun yeteneklerini takdir etmek istersiniz. Gösterilen duygusal farkındalık ve fedakarlık sizin açınızdan paha biçilmez olacaktır.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Memnuniyet duygusunun yoğun olduğu, yaşam enerjisiyle dolu bir gün geçireceksiniz. Genişleyen hayalgücünüz, yaşama sevincinizle birleşecektir ve sizi de son derece olumlu yaratıcı faaliyetlere yöneltecektir.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 52" R
Ay
Terazi
11° 00' 49"
Merkür
Boğa
04° 48' 40"
Venüs
Boğa
24° 28' 32"
Mars
Koç
14° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 36"
Satürn
Balık
18° 02' 30"
Uranüs
Boğa
23° 27' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 33"
Lilith
Başak
25° 27' 09"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>