Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son birkaç günün gergin atmosferinden kurtulup ilişkinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bugün sevgi ilişkileri gündeme gelmekte. Sevdiğinizle aranızın gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

Yaptığınız işten memnunsunuz. Kendinize bir rota çizmişsiniz. Bu yüzden sosyal hayatınızlahayatınızı gayet güzel dengelemişsiniz. Her ikisini de birbirine karıştırmadan hakkını vererek yaşıyorsunuz.

Yaptığınız yatırımlar ve ortaklıklardan pek hoşnut olmayabilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkilerinde ya da kredi kullanıyorsanız daha temkin olun. İkili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza daha fazla önem vermelisiniz. Atacağınız adımlarda tek başınıza hareket edemeyeceğinizi görebilirsiniz.

Bu aralar ebeveynlerinize büyük bir maddi destek içerisindesiniz. Bu yüzden maddi sıkıntı içerisindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde birtakım çözümsüzlük, yeni gelişmelerle olumlu bir şekle dönüşebilir. Bu konularda, kendinizi eksik bulduğunuz yanları tamamlamaya çalışacaksınız. Umut ışığınız parıldıyor. İçe kapanık, kendinizle baş başa yalnızlıklar için uygun bir dönem değil. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın ilk ışıklarında Ay boşlukta ilerlemesine devam edecek. 05:56 olduğunda Ay Koç burcuna geçiyor. Bugün maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınızı kapatmak için harcamalarınızı kısmayı düşünebilirsiniz. Ay hareketine devam ederken bugün Kiron ve Mars arasındaki açıyı da devreye sokuyor. Bu görünüm maddi konularda aldığınız yaralar için artık harekete geçmeniz gerektiğini gösteriyor. Belki kredi çekmelisiniz belki de eşinizden veya yakınlarınızdan yardım istemelisiniz. Bunu en iyi bilen yine sizler olacaksınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinle büyülüyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Çalışmalarınla ön plana çıkmak isteyeceğin bir gün. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, proje ve fikirlerinle adeta parlayacaksın. İsteklerine daha çok bağlı, önceliklerine ise hiç olmadığı kadar daha sıkı sarılman, yakınlarını epey mutlu edecek. İş arayışı içindeysen, içe kapanıp arkadaşlarının davetini reddetmemelisin. Belki de katılacağın davetle yenikapılarını da aralamış olacaksın. Evli bir Başak burcuysan çocuklarınla vakit geçirebilir, ailene zaman ayırabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilini ilgisiz kalma suçlayabilirsin. Unutma ki sen de en az onun kadar yoğun günlerden geçiyorsun. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgilenirken bazı beklenmedik sorunların ortaya çıkması sizi yorabilir. Fazla detaycı davranmadan ve gerçekçi davranarak daha rahat tolere edebilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda beklentinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıklığına uğramanıza sebep olabilir. İş yerinizde verilen vaadlerin yerine getirilmesi için zaman tanımalısınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; kontrolün sende olmadığı birkaç günün ardından harekete geçmeye hazır olabilirsin ancak sabırsız olmamalı kendine biraz daha zaman tanımalısın. Bugün sana ayak bağı olan kişi ve konuları geride bırakmak, bireysel kararlar almak niyetinde olabilirsin. Henüz duygularını paylaşmaya hazır değilsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerin doğasını anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Sosyal imkanlarınız yenileniyor. Yoğunluğunuzu bu alana kaydırın. Duygusal konularda ifade sorununu aşabilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Koç burcundaki seyahati ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur. Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınızda bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 13" R
Ay
Aslan
12° 46' 49" R
Merkür
Koç
28° 29' 39"
Venüs
Boğa
18° 27' 43"
Mars
Koç
10° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 23"
Satürn
Balık
17° 42' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 60"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 42"
Lilith
Başak
24° 54' 38"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>