Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insanla aranızda bir kırgınlık geçmiş. Onun istemeden kalbini kırmış ve incitmiş olabilirsiniz. Arayıp gönlünü almalı hatta ona bir sürpriz yapmalısınız. Gün içerisinde aranızda ılımlı bir telefon görüşmesi geçebilir.

İş hayatınızda çok çalışmanız ve değişik işlerle ilgileneceğiniz bir gün. Bu işleriniz arasında kafanızda yaptığınız bir planı da uygulamak istiyorsunuz. İş yerinizde sizin dışınızda gelişecek bir tartışma da söz hakkı alacak ortalığı sakinleştirme de etkin olacaksınız.

Maddi açıdan sorunsuz bir gün. Bazı borçlarınızı kapatmanız gerek bunu biliyorsunuz. Toplu para beklediğiniz bir kuruluş var ama bu parayı ancak gecikmeyle alacaksınız.

Tüm duygusal yoğunluğunuza rağmen şanslı bir gününüzdesiniz bunu değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılar da yaşayabiliyorsunuz. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir tepki bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak sizi sevindirecek.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi gününün ilk etkili enerjisi, saat 10:52 Ay-Güneş görünümüdür. Yenilikleri destekleyicidir. Özel hayatınızla ilgili konularda bugün duygularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi alanda güven duygunuzu yükseltici ve girişimlerinizde sizi destekleyici enerjiler sayesinde hayata daha hırslı bir şekilde sarılmanız mümkündür. Saat 13:16 Ay-Neptün olumlu görünümünde, bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiğiniz her şeye duyduğunuz sorumluluğun işaretçisidir. Elinizden gelen desteği sunarsınız. Bunun takdir edilmesi hoşunuza gider. Saat 19:38 Ay-Merkür görünümü, dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerektiğini hatırlatıyor. Bu saatlerde meseleleri halletmek veya istediğimiz şekilde yoluna koymak zor olabilir. Özellikle finansal, hukuksal işlerimizi dikkatlice gözden geçirelim. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Riskler almamak adına çevrendekilere gerçeği farklı bir biçimde sunabilirsin. Bu davranışını örtbas etmek için de abartılı, kaprisli davranışlarda bulunabilirsin. Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün. Ancak hesabına gelen ek para biraz olsun rahatlamana yardımcı olacak. Bugüne kadar hayatında birçok insanı tolere etmiş olabilir; yanlışlarını görmezden gelmiş olabilirsin. Fakat bugün iyi niyetimin son kullanma günü, diyebilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiye yapacağın sürpriz, aranızdaki bağı güçlendirecek. Ailenle geçireceğin zaman, oldukça eğlenceli olabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız ve hâlâ aklınızda bir türlü çözemediğiniz konular bugün itibariyle bir öfke patlamasına yol açabilir ve karşınızdaki kişiyi istemeden de olsa kırma eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Zamanında yaşadığınız olaylar sizi derinden etkilemiş olsa bile bir an önce kendinizi toparlayıp önünüze hedefler koymanız, yaşamınız için daha yerinde bir karar olacaktır.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Ancak aşkta daha sakin olmaya bakmalısınız.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabahları duygularınızı denetlemeniz kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olaylara derin ve analizci bir gözle bakabilirsiniz. Sezgilerinizin de devreye girmesiyle karşınızdakilerin tavırlarını daha iyi anlayabilir, üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırmak için hamleler yapabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya yakın çevreyle ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim vekonularında eşinizden ve ortaklarınızdan istediğiniz destekleri görmeniz mümkün. Aşk hayatınızda yaşadığınız güvensizlikler geride kalacak.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun keyfini çıkarmak içiniçin hazırlayacağınız raporu rafa kaldırmalısınız.Çocuğunuzla vakit geçirmek, birlikte spor yapmak ya da sinemaya gitmek harika bir fikir olabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 06' 10" R
Ay
Yengeç
02° 23' 52" R
Merkür
Koç
24° 58' 07"
Venüs
Boğa
14° 34' 23"
Mars
Koç
08° 11' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 40"
Satürn
Balık
17° 28' 40"
Uranüs
Boğa
22° 58' 60"
Neptün
Balık
29° 13' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 46"
Lilith
Başak
24° 33' 36"
True Node
Koç
15° 05' 12"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>