Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi biliyorsunuz. Aşkla alakalı bazı değişik görüşleriniz günden güne sizin için anlamsızlaşıyor. Birkaç zamandır bu konulardaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor.

Bu günlerde bir iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkacaksınız. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 07:31 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, ilişkimizle ilgili konularda bir yandan yüreğimizin sesini dinlemekten yanayız diğer yandan aklımızı kullanmak istiyoruz. Eğer tatmin edici bir sonuç alabilirsek mutlu olacağız. İş hayatımızla ilgili konularda da durum buna benziyor. Bir taraftan sevdiğimiz işi yapmak istiyoruz diğer taraftan güvence altında olmak. Dışarıdan bakıldığında insanlar bizi endişeli biri gibi görseler de, sonunda bizim ne kadar haklı olduğumuzu gayet iyi biliyorlar. Sözümüz senet gibi. Ama insanlar öyle mi? belki de bu yüzden bizi anlamakta zorlanıyorlar diye düşünebiliriz. Bu görünüm,ve ortaklıklar, ilişki ve partnerimizle alakalı konular üzerinde yaratıcı tarzda düşünmemizde bize destek olacaktır. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde ya da ev hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı belirsizlikler, çözülemeyen konular için çevrenizden yardım alabilirsiniz. Alacağınız tavsiyeler ve yönlendirmeler sıra dışı gelebilir, ancak yine de denemeye değer Sevgili Başaklar... Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle veya ortaklı konularda anlaşmazlıklar olabilir. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Çaba gösterdiğiniz konularda karşınızdakine bağımlı olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konuları netleştirmek isteyebilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde ya da ev hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı belirsizlikler, çözülemeyen konular için çevrenizden yardım alabilirsiniz. Alacağınız tavsiyeler ve yönlendirmeler sıra dışı gelebilir, ancak yine de denemeye değer Sevgili Başaklar…

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizle ve varsa çocuğunuzla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Güçlü iletişimle aşk hayatınız giderek güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler, evliliğiniz veya birlikteliğiniz açısından önemli bir gün olabilir. Bu alanda çalkantı ve hassasiyetler tüm ilginizi bu yöne çekebilir. İlişkide denge, uyum ve eşitlik peşinde olabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>