Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece deneyimsizlik. Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel yaklaşımlar beklerken biraz abartıyor gibisiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki çok belirgin fark, bir süre sonra sübjektif koşullanmalara yol açabilir. İşyerinizdeki performansınız bazılarına abartılı geliyor gibi.

Para konularında oldukça fedakarsınız. Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için, sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz.

Bencilliğe doğru bir, iki adım yürümenizde hiç sakınca yok. Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu, sizi bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışık görünüyorsunuz. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu günlerde çok işinize yarayabilir. Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendiriyor, ama yaşanması gerektiğine inanarak korunuyorsunuz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. İş, özel veya maddi anlamda zorlanma olabilir. Desteklenmeye ihtiyaç duyarsınız. Başkalarına uymak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle ortaklaşa yapılan işlerde tarafların birbirinin görüşlerini almalarında yarar var. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, siz gizliden gizliye yoran meseleleri, başkalarıyla olan her türlü bağlantınız, hedeflerimizi, mesleki alanda ortaya koymak istediklerimizi mantıklı bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Dış dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayalım. Gelişimimize katkıda bulunacak insanlarla ilişkimizi koruyalım. Kendimize inanalım ve güvenelim. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, hedef-ümit-ailevi yaşam-güvenlik-idealleriniz konusunda bir hayli hassas düşünmenizi ve hayatınızı garanti altına almak isteğinizi gösteriyor. Kişi kaybetmemek için doğal olarak dikkatli olmaya çalışıyor. Koç burcunda ilerleyen Ay, aktif ve bir an önce sonuç almak isteyen kişinin, yanlış kararlar vermesine, eş veya ortaklar yoluyla zorluklar yaşamasına sebep olabilir. İnsan kaybetmemek isterken, birileri tarafından kayba uğrayabilir. O nedenle bastığınız yere dikkat ediniz. Kimseye kefil olmayınız, durumunuza, amacınıza göre bir yol belirleyiniz. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişime aralıksız devam ediyorsun. Bugün başvuru yaptığın bazı yerlerden geri dönüş alabilirsin.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniprojeleri ve yeni sorumluluklar bugün önünüze gelebilir. Birlikteyaptığınız bazı kişilerden takdir alabilir ve onlara karşı güven içerisinde olabilirsiniz. Ön yargılı davranmadığınız sürece bu kişilerin sizlere farkındalık kazandıracağı ve yaşamınıza ışık tutacağı rahatlıkla gözükmektedir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularla ilgili yeni girişimler içinde olabilirsiniz. En iyi şekilde hizmet verebilmek için detaylı çalışmalar içinde olmanız mümkün. Çalışma ortamınızla ilgili düzenlemeler yapabilir, sağlıklı bir çevre oluşturmak isteyebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu ve destekleyici etkilerin güçlü olduğu bir gündesiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZİN beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatan bir işe yatırım yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla konuşurken ağzınızdan çıkanlarla, hissettikleriniz birbirini tutmayabilir. Özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için her zamanki yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Herkesin gözü üzerinizde. Akılcı fikirleriniz ve pratik çözümlerinizle herkesin hayatını kolaylaştırdığınız bir gün. Bazen yorgun olduğunuzu itiraf etmeli ve çevrenizdekilerden yardım istemelisiniz. Her zaman hizmet etmek fark etmeden sizi mutsuz eder.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>