Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sosyal ortamlarda olumsuz hissedebileceğiniz bir gün. Sevgilinizin görüşme isteği ve planlarını geri çevirmek yerine yalnız kalabileceğiniz bir ortamda romantik birgün geçirmek istediğinizi söylemelisiniz.

İstikrarlı ve dengeli davranarak başarıya ulaşabilirsiniz. Bugün eğitim konularında önemli kararlar alabilir ve ticari anlaşmalarda başarılı olabilirsiniz. Verdiğiniz güvenle sizden bilgi almak ve sürekli desteğiniz isteyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Güneş sayesinde kendinizi çok daha enerjik ve girişimci hissedebilirsiniz Bireysel açıdan oldukça kararlı ve kendinize güvenli hareket etme eğilimindesiniz. Tecrübenize dayanarak yapacağınız yatırımlardan kazanç bekleyebilirsiniz.

Özellikle yaratıcı konularda aktif birgün olabilir. Bununla birlikte harcamalarınızı da dengeleyin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için hem fiziksel açıdan hem de insanlarla olan ilişkileriniz açısından gerilimli bir gündesiniz. Bu durum her iki cinsiyet için geçerli olmakla beraber siz bir kadınsanız daha güçlü olarak etkilenebilirsiniz. Erkekseniz idare edin, yeter. Özel zamanlarınızda yalnız kalmaya görüşme tekliflerini kabul etmemeye çalışın.

7 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:48 Ay-Jüpiter görünümü altında Pazar günümüz başlıyor. Bu görünüm,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim. Saat 11:52-19:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkiniz ve parasal konularda eğer kafanız karışıksa beklemede kalıp, durumları gözden geçiriniz. Bu süre içinde, iyi dinlemek, anlamaya çalışmak çok önemli. İlk kez buluşmak, bir konuda yeni bir karar vermek, hesapta olmayan bir işe kalkışmak yanlış olur. Saat 19:34 Ay-Yengeç burcu seyri altında, geleceğinizi güvence altına alabilmeniz  ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmeniz için yapılan bu baskılar sizi gerginliğe sürükleyebilir. Oysaki haklı olduklarını siz de bilmektesiniz. Yapmanız gereken gücünüzü açığa çıkararak planlamalarda bulunmak ve geçmiş tecrübelerinizi gözden geçirmektir. Onun için gelin, ne hedefliyor ne istiyorsanız bunu kafanızın içinde şekillendirmeye başlayın. Özellikle yeteneklerinizi ortaya çıkarma ve toplumsal statünüzü belirlemeye yönelik hareket edebilirseniz arzu ettiğiniz noktaya gelmeniz mümkündür. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz, fakathayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

7 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar,hayatınızı ilgilendiren olaylar, birlikte çalıştığınız kişiler, sağlık başlığı altında ele alınabilecek konular sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi,ortamınızı ve sağlığınızı hafife almamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Özellikle çevrenizin saygı duyduğu kişilerin davranışlarından hoşlanmayabilir ve tepkisel tavır ortaya koyabilirsiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>