Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Sevgilinizle ilişkiniz çıkmaza girmiş durumda. Düşünmek ve kendinizce doğru kararı alabilmek için zamana ihtiyacınız var.

İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacaktır. İş yerinizde sabırsız ve gergin bir psikoloji sergileyebilirsiniz.

Maddi konularda beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Parasal konularda geçmişte yaptığınız hataları bir türlü düzeltemiyorsunuz.

Bugün bazı konuda ihtiyatsız davranabilirsiniz . Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik. Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün tamamında İkizler burcunda hareketini sürdürüyor. Öğlen Ay'ın Neptün ile olan kontağı, kariyer hayatınızda zorlukların önünüze çıkabileceğini gösteriyor. Bazı koşulların artık sizi psikolojik olarak yıprattığını fark edebilirsiniz. Venüs akşam saatlerine doğru Satürn ile olan zorlu açısını aktifleştiriyor. Maddi durumunuzda dikkatli olmanız gerekiyor. Borçlarınızın gerçekte tahmin ettiğinizden de fazla olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı riske atacak işlerden de kendinizi sakınmalısınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde aksaklıklar yaşayabilirsin!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Bugün iletişim konusunda bazı pürüzler yaşayabilirsin. Söylediğin cümleler birden fazla anlama geleceği için bazı kişiler alınabilir. Sözlerini daha özenli seçmende fayda var. Eğer çalışmıyorsan, bugün bir süredir konuşmadığın yakınlarınla telefonda uzun sohbetler edebilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan,yerinde oldukça yoğun bir gün seni bekliyor diyebilirim. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, bu sorunları tetikleyen üçüncü kişilere rest çekebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından alacağın haberler seni heyecanlandırabilir. Seninle bazı konularda aynı fikirde olmayan insanlarla konuşmaların bir anda tartışmaya dönebilir, dikkat!

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden baskı gördüğünüz durumlarda sakin kalmak zor gelebilir. Dediğim dedik olmamalısınız. İddia ettiğiniz konularda yanılma payınız yüksek olabilir.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bazı konularda üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmamanızda fayda var. Akşam saatleri hareketli geçebilir

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dengede bir tutum sergilemeye karar verebilir, tercihlerinizi bilinçli yapmak adına daha düşünceli olabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burçları şanslarının tamamen değiştiği bir döneme giriş yapıyorlar. Kader sizin de yüzünüze gülmeye başlıyor ve tüm Başak burçları yavaş yavaş bunu hissetmeye başlayacaklar. Dilek kapılarınız oldukça açık. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün dileklerinize dikkat edin. Ağzınızdan çıkanları özenle seçin.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, bilinirlik ve statü alanında gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde öfkeli söylemlerden kaçının. Kişisel gücünüze güvenin, kaynaklarınız yenileniyor.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor.Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenlehayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Ortak paylaşımlarınızda can sıkıcı detaylarla uğraşabilirsiniz. aile Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>