Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz size bugün bir sürpriz yapacak ve bu çok hoşunuza gidecek. Sizden kendisiyle ilgili bir takım isteklerde bulunması olası.

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

Para konusunda bugün değişik bir yol izleyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidecek ve para biriktirme konusunda önemli adımlar atacaksınız.

Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle ağız dalaşına girebilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek. Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüzü, saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde karşılıyoruz. Maddiyatla ilgili konuları bir an önce halletme arzumuzu işaret ediyor. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Saat 08:00 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantıda maddi-manevi açıdan güçlü görünmek arzunuzu yükseltir. İşinizle, ilişkinizle, ailenizle veya eğitiminizle başarıyı hedeflersiniz. Ser verip sır vermemeye, gerçekten dost ve düşman ayrımını gözeterek hareket etmeyi tercih edersiniz. Saat 21:24 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, gelip geçici zevklerden ziyade, kalıcı ve uzun vadeli bir beraberliğe verdiğiniz önemin göstergesidir. Böyle bir enerji altında kişi ilişkisini gayet bilinçli bir şekilde gözden geçirir. İki farklı duygu arasında gidip gelmek mümkündür. Bir yandan ilişkinize sahip çıkarsınız diğer yandan bu ilişkide aksayan noktaları gerçekçi bir şekilde ele alırsınız. Bağlılık- sorumluluk arasında gidip gelen duygularınız kimi zaman sizi yorabilir. İlişkinin en başından bu yana izlediği rota eğer doğru bir yönde ise, hiç korkmayın. Ancak sorunlar varsa, her iki tarafın da oturup düşünmesinde yarar görüyorum. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim yapmaya kararlısın. Radikal kararlar alabilirsin. Kendi işini kurmak için ortağınla yollarını ayıralabilirsin.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla aranızda karşılıklı anlayışı ve sınırlarını koruyun. Hâkim olan bazı stres yaratan durumlarında sona erdiğini görebileceksiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda veya sanatsal, kreatif işlerinizde sizi destekleyen etkiler altındasınız. Eğlenceyle birleştirdiğiniz gücünüzü işkollarınıza rahatlıkla aktarabileceksiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz. İlham verici bir sosyal ilişkiye başlamış olabilirsiniz. İlişki kurmayı düşündüğünüz birine veya mesleki ortaklık fikrinize karşı ebeveyniniz, bilhassa babanız tarafından muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Sıra dışı cinsel eğilimler ve fanteziler dört gün boyunca ilginizi çekebilir halde olacaktır.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 35" R
Ay
Aslan
29° 33' 51"
Merkür
Boğa
00° 11' 09"
Venüs
Boğa
20° 10' 14"
Mars
Koç
11° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 03"
Satürn
Balık
17° 48' 25"
Uranüs
Boğa
23° 14' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 59"
Lilith
Başak
25° 03' 52"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>