Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve sevgilinize olan yaklaşımlarınız son derece tutarlı olacak. Akşama doğru sevgilinizle güzel saatler geçirebilirsiniz.

Geleceğinize ilişkin planlarınızı yeniden değerlendireceğiniz ve beklentilerinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili olarak son derece tutarlı davranacaksınız ve isabetli kararlar alabileceksiniz.

Maddi konularda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni yatırım kararları alabilirsiniz. Bu kararları alırken bilgisine güvendiğiniz insanlardan yardım görebilirsiniz.

Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlar alabileceksiniz. Bu fırsatları iyi kollamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olabilirsiniz. Sosyal yaşantınızdaki hareketlilik bugün de devam edecek. Bugün özellikle akşam saatlerinde yeni ortamlara girebilir yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Yeni bir şey yapmak istediğinizde, şartlar müsait değilse bu saatler arasında karar vermeyiniz. Sakin olunuz. Saat 13:54 Koç burcunda ilerleyecek Ay, tepkisel davranmaya neden olur. Bir şey canınızı sıkıyorsa sabır göstermezsiniz. Hatta olayı didikleyerek net bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda ise ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, gücümüzü kanıtlamak ve dış dünyada başarılı çıkışlarda bulunmak istiyoruz. Enerjimiz oldukça yoğun. Ancak ruhsal anlamda aşırı hırslı davranmak, aceleyle kararlar vermekten kaçınmalıyız. Ne üzerinde yürüdüğümüzü bilmemiz lazım. Saat 20:44 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Özellikle bugün önemli işlerini, konuşmalarını ertelemek isteyebilirsin. Dikkat dağınıklığını kontrol etmekte zorlanacağın bugünde detaylar içinde kalabilirsin. Güne biraz düzensiz başlasan da öğleden sonra kendini toparlayacaksın. Akşam saatlerinde bazı karmaşık, duygusal konuların içine dalarsan, üstesinden gelemeyebilirsin. Özellikle ilişkisi olan Boğa burcuysan senin için diyalog kurmak oldukça zor olacak. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemle tatil planını değiştirebilir, tatilin birkaç gününü onlarla geçirme kararı alabilirsin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızın bir bölümü ile ilgili gizli kalmış konuları kimseye duyurmama konusunda bir takım ruhsal rahatsızlıklar yaşayabilir ve kendinizi psikolojik yönden gerilimli hissedebilirsiniz. İçinizde biriktirdiklerinizi ifade ederken kırıcı olmamalısınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Bu durum yakın çevrenizde gerginlik yaratabilir. Biraz daha esnek olmanızda yarar vardır. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Hayatınızla ilgili bazı kararları hızlı almaktasınız. Dünyanızın bir anda değişeceğini görerek mutlu olacaksınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınıza karşı hayır diyemiyorsunuz ve bugün aile hayatınıza vaktinizi harcamak isterken, kendinizi sosyal ortamlarda bulabilirsiniz. İç dünyanızla temas halindesiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz.Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 15" R
Ay
Aslan
05° 45' 35" R
Merkür
Koç
27° 49' 30"
Venüs
Boğa
17° 45' 40"
Mars
Koç
10° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 19"
Satürn
Balık
17° 40' 07"
Uranüs
Boğa
23° 08' 01"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 55"
Lilith
Başak
24° 50' 50"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>