Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde çok düşüncelisiniz. Günden güne daha az şeyi paylaşıyor olmanız sizi düşündürüyor. Yakın gelecekte ilişkiyi sarsacak bir sorun yaşayacaksınız gibi görünmüyor.

İş yaşamınıza verdiğiniz önem sizi başarılı yapıyor. Ama özel bir konu dayaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz.

Aile bağlarınız çok güçlü. Ailenizin hemen hemen her gereksinimlerine katkı koyuyorsunuz. Bu konuda önemli bir desteğiniz de yok. Bu, sizin dayanışmanızdaki mutluluğunuzu azaltıyor.

Çoktandır karar haline getirdiğiniz bir arzunuzdan şu günler içersinde vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:56 Merkür-Mars görünümü, bilinçli olarakve özel ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Bizi bir şeyler sıkıştırıyor, zorluyor, kıskaç altına alıyor olabilir. Ancak bütün bunlar yanlış karar vermemize veya öfkeyle hareket etmemize neden olmasın. Bazı işler istediğimiz gibi gelişmiyor diye, ateşe körükle gitmeyelim. Akılcı çözümler üzerinde duralım. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, titiz düşünmeniz, detayları fazlasıyla önemsemeniz anlamına gelir. Yaşadığınız ilişkinin ciddiyeti veyahayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, ileriye dönük proje ve planlarınız için size motivasyon gücü ve şans veriyor. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmayacaktır. İnsanlar sizi sempatik ve son derece sevgi dolu bulacaklar. Birkaç gün boyunca her işinizde kolaylık ve şans olgusu sizden yana. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü olumludur. İlişkide olgun davranmanın, sorunları mantıklı şekilde çözümlemenin işaretçisidir. Doğru ve yerinde kararlar verilir. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma yerinde tadilat yapabilir, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin. Bireyselliğini ön plana çıkaracaksın.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde ki dostluklar konusunda yaptığınız yanlışlar sizlere büyük zararlar şeklinde geri dönebilir. Sosyal yaşamınızdaki dost gözüküp aslında dostunuz olmayan kişileri çok iyi tanımalı rakiplerinize karşı nereden yaklaşacağınızı bilmelisiniz. Kimlere güvenip kimlere güvenmeyeceğinizi anlamalı, zararın neresinden dönersem kâr olur düşüncesini benimsemelisiniz. Tabii ki dostluklarda samimiyet ve dürüstlük çok önemlidir. Ancak bu noktada çok seçici davranmalı herkesin davranışını doğru kabul etmemelisiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle iletişim kurmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Yaydığınız olumlu enerjiyle etrafınızdakileri etkilemek çok kolay olacak. Akşam saatlerinde yaşadığınız olaylarla ilgili tamamlanma içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birliktehayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu; Fakat birlikte çalıştığınız fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir, Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalı anlamadan dinlemeden kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayı sosyal ilişkiler açısından destekleyici bir ortamda karşılıyorsunuz. Sosyal ortamınızda beğendiğiniz bir kişiyle ilişki gündeme gelebilir.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ay özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kalbiniz boşsa, arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırabilir veya bir arkadaşınızla aşka yelken açabilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim size Romeo ve Juliet aşkını taşıyacak. Beş gün boyunca hayatın her yönüyle tadını çıkartmaya bakın. Partneriniz sizi bu dönemde kolayca etkiler. Ayrıca ortaklıklar gündeme gelebilir. Sırlar, gizli kalmış konular hepsi su yüzüne çıkacaktır. Bugünlerde evlilik teklifi alabilir ya da siz teklif edebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aniden parlayabilir, çevrenizi yakıp yıkabilirsiniz. Sabırlı yönünüzü öne çıkarmalısınız. Aksi takdirde, kendinize bile haksızlık etmeniz, kendi benliğinizle sert biçimde çatışmaya başlamanız mümkün olacaktır.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 03" R
Ay
Aslan
05° 55' 55" R
Merkür
Koç
27° 50' 28"
Venüs
Boğa
17° 46' 42"
Mars
Koç
10° 11' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 31"
Satürn
Balık
17° 40' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 04"
Neptün
Balık
29° 17' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 58"
Lilith
Başak
24° 50' 56"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>