Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz. Bugünlerdeki sıkıntınızın ardında bu kafa karmaşası yatıyor.

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, heyecanlısınız. Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz.

Tedirgin, kararsız görüntü size kaybettiriyor. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz. Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde başlayacak. Aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, ailemiz ve yakınlarımızla alakalı konuların ev içinde görüşülmesi, çevre değişikliği ve finansal ortaklıklar ve de mali konular üzerinde etkilidir. Arzu ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak ödemelerimiz, hukukla alakalı konularda zorlanıyorsak, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak durumundayız. Hangi meseleye öncelik tanımanız gerektiğini bilmelisiniz. Elinizde olmadan yaşanan veya sizi rahatsız eden meseleler varsa, bunları çözüme kavuşturayım diye de risk almayınız. Miras ve aileye ait bir mülkün paylaşımı gibi konular da, bugün gündem maddenizde yer alabilir. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünümü, gerek ailevi ve gerekse ilişki konularında uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kaliteli zamanı nihayet yakalayacaksın. İş konusunda beklediğin ve istediğin terfi haberini alabilirsin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bazı konularda hep aynı hatayı tekrarlıyor olmanız sizi sevgi konularında karamsar bir ruh haline bürünmeye itiyor olabilir. Fakat bu noktada kendinize samimi bir şekilde öz eleştiri yapabilmeli ve nerede hatalar yaptığınızı çok iyi tespit edebilmelisiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünürseniz tekrar aynı hatalara düşmekten vazgeçersiniz. Ancak bu yaşanılan olaylardan tecrübe edinmediğiniz sürece yaşadıklarımızın bir tekrardan oluşması hiç de tahmin edilemez bir durum değil.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile ve ev konuları bugünkü gündeminizi de işgal edeceğe benziyor. Bu konularda bazı kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararınızda diretebilir ve karşınızdakileri ikna etmek için yoğun çaba sarf edebilirsiniz. Kararlılık iyi bir şey olsa da unutmayın karşınızdakilere karşı biraz hoşgörü çok şey değiştirebilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken karşılaştığınız sorunların üzerinde durmamayı öğrenmelisiniz. Tartışmalardan uzak durun.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür?ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi şansınızı kendiniz yönlendirebilirsiniz. Evinize veya ailenize yönelik işlerinizde duygularınız kolay harekete geçecek. Ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton'un arasındaki güçlü etkileşim hayatınıza oldukça anlamlı bir ilişki taşıyabilir. Arkadaşlık alanınızdan birisi size derin duygular besleyebilir. Bu güçlü bağı hissetmek size gelecek hayatınızla ilgili önemli kararlar aldıracaktır. Yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel yaşamınız veyahayatınızdaki beraber olduğunuz kişilerle kurduğunuz iletişim güçlenebilir ve derinlik kazanmaya başlayabilir. Bu durumun farkına varınca, erteledeğiniz konuları tartışmak için uygun bir günde olduğunuzu düşünebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 34" R
Ay
Aslan
10° 18' 29" R
Merkür
Koç
28° 15' 21"
Venüs
Boğa
18° 12' 51"
Mars
Koç
10° 27' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 32"
Satürn
Balık
17° 41' 42"
Uranüs
Boğa
23° 09' 18"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 04"
Lilith
Başak
24° 53' 17"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>