Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Muhteşem bir şeyler yaşayacağınızdan çok eminsiniz, ama bu ilişkiyi başlatmak için yaptığınız hesaplarda baştan sona zarar var. İyi düşünüp doğru karar vermek zorundasınız.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra nihayet huzur var. Karmaşık bazı ilişkilerden kendinizi sıyırdınız. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenize, değerinizin anlaşılmasına neden oldu.

İnsanlardan gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz var. Bu gizlilik, çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Bu konuda açık olmanızda ne sakınca var, onu siz de bilmiyorsunuz.

Yeni tanıştığınız ilişkilerde kendinizi anlatamıyorsunuz. Nedense insanların erdemlerinizi görmesi için hayli zaman geçmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:07 Ay-İkizler burcunda seyrine başlıyor. İşlerinizi başarılı şekilde halledebilirsiniz. Yenilik merakımız yükseliyor. Her türlü düşünceye, öneriye açık olacağız. Düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Maddi konular üzerinde daha fazla duracağız. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, yeni insanlarla tanışmak, geleceğe güvenle bakarak hayatınızı sürdürmek isteğinizin altında yatan en önemli sebep, maddi ve manevi konularda hissettiğiniz yetersizlik duygusunun üstesinden gelebilme arzunuzun göstergesidir. Her türlü yeni düşünceye ve deneyimlere açık olduğunuz halde kendinizi duygusal ve ruhsal anlamda güvende hissetmeyebilirsiniz. Yani çevreniz geniştir, birçok insanla muhabbetiniz iyidir, sosyal açıdan popülerliğiniz yüksektir. Kısaca çevrenizde gıptayla izlenen bir kişi olmanıza rağmen, iç dünyanızda garip bir boşluk, esen rüzgara göre kendini bırakmış bir haliniz vardır. Plan ve projelerinizi gerçekleştirme arzunuz yoğundur. Hayatı gönlünüzce yaşamak istersiniz. Ancak şu anki koşullar yeterli değildir. İşte bütün bunlar ilkdördün etkisi altında hissedilebilir. Ancak moralinizi yüksek tutmaya çalışınız. Mücadeleden yılmayınız. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda aktif olma ihtiyacınız yoğundur. Alacak-verecek konuları, maddesel güvenlik için koşuşturma, para kazanmak bu enerjinin yansımaları arasında yer alabilir. Akıllı planlamalara ihtiyacımız var. Sağlam mı değil mi, güvenilir mi diye araştırmadan, üzerinde düşünmeden karar vermemekte fayda var. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ispat etmek için ideal bir gün. Mutsuz olduğun bazıdurumlarına artık son vermek isteyeceksin.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda ödemelerinizde yanlış hesaplamalara, kafa karışıklığına karşı bugün fazlasıyla dikkat etmeniz gerecektir. Bugün yapmak istediğiniz harcamalarda başkalarının yalan yanlış yönlendirmelerinin etkisinde kalmanız yüksek bir ihtimaldir, aman dikkat diyelim. Bu ilk etapta belki sizi mutlu edecektir fakat sonrasında pişman olacağınız bir alışveriş de olması mümkündür. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmak en akıllıca davranış olur.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili hareketlenmeler gündeminizi oluşturabilir. Aldığınız yatırım tüyolarını hızlı şekilde değerlendirmek isteyebilir ve yeni harcamalarda bulunabilirsiniz. Adeta bir elinizle toplarken öbür eliniz ile verebilirsiniz. Akşam saatlerinde kafa karıştırıcı durumlar ve bağımlılık duyduğunuz zevklerinize karşı dikkatli olmalısınız.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygusal konularda hassasiyetleriniz oldukça yüksektir. Sezgilerinize güvenin ve ilerleyin. Doğru kararlar alacak mutlu olacaksınız. İş hayatınızda ise zekanızı doğru kullanacak başarınızla hayranlık uyandıracaksınız. Aşk hayatınızda ise tutku ve heyecan sizleri bekliyor.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde kafa karışıklıklarına dikkat edin. Kendi isteklerinizi iyi belirlemeye çalışın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin çok kolay etkisi altında kalabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak. Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şansınız gittikçe artacaktır. Gerçekçiliğinizi kaybetmediğiniz sürece, onu son derece olumlu kullanma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İşlerinizle ilgili birçok konuda son derece olumlu gelişemeleri mümkün kılmanız çok zor olmayabilir.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 31' 41" R
Ay
Kova
10° 52' 52"
Merkür
Koç
17° 22' 06"
Venüs
Boğa
02° 23' 57"
Mars
Koç
00° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 20"
Satürn
Balık
16° 40' 30"
Uranüs
Boğa
22° 24' 44"
Neptün
Balık
28° 56' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 22"
Lilith
Başak
23° 27' 49"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>