Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda çok hoş bir ilişki var. Fakat aileniz bu ilişkiyi tasvip etmiyor. Bugün aileniz bu tutumlarını sevgilinize de yansıtacak. Bu yüzden sevgilinizle aranızda tatsızlık yaşanacak. Gün boyu ona, onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatmaya çalışacak ve gönlünü almaya uğraşacaksınız.

İş yaşamınızın başında aldığınız bir karar sizin bütün hayatınızı yönlendirebilir. Katı tavırların içine girmeniz sizi hep zorlayabilir. İş konusunda daha esnek davranmak isiz rahatlatacaktır. Sosyal aktiviteleri hiç bir zaman boşlamayın, sosyal yönünüzü kıskananları da dikkate almayın.

Evinizin çok masrafı var. Bu ay bu masrafların altından kalkmakta zorlandınız ve bütçenizde büyük bir açık meydana geldi. Bugün bu açık yüzünden yapmanız gereken harcamaları yapamayacaksınız.

Çevrenizde çok güvendiğiniz , her sırrınızı açtığınız bir arkadaşınız sizin bazı sırlarınızı başkalarına taşıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor. Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında yeni haftamızı karşılıyoruz. Özel hayatımızda,ortaklıklarımızda veya rakip konumunda bulunan kişilerle, burun buruna gelebiliriz.  Özellikle mesleki ve toplumsal alanda arzu etmediğimiz gelişmeler yaşıyorsak, mevcut durum bizi rahatsız edici ise,  kolayca öfkeleniriz, tepkide bulunabiliriz. Hayatın üzerimize geldiğini düşünürüz. Saat 05:42 Merkür-Uranüs mücadeleci görünümün etkisi altında dikkatli olmakta yarar var. Hangi konularda? Öncelikle, bir yandan ciddiyetle hayatımızı, hedeflerimizi, geleceğimizi, işimizi gücümüzü gözden geçireceğiz. Durduğumuz nokta ne denli tatmin edici, biz ne kadar mutluyuz, bastığımız yer sağlam mı değil mi? diye inceleyeceğiz. Diğer yandan da, hiçbir şeyin bizi canımızı acıtmasını, sıkıştırmasını istemeyeceğiz. İstediğimiz huzurlu bir yaşam, kimseye muhtaç olmadan hayatımızı sürdürmek ve amacımıza ulaşmak. Bu üç olgu, ister istemez bizim merkezimizde yer alıyor. Geçmişi unutmaya hazırız. Bizim üzerimizde etki yaratmış, iz bırakmış birçok olayı ardımızda bırakmaya razıyız. Yeter ki, bu bizi kendimizle çeliştirecek, gerginleştirecek, karşı karşıya bırakacak sürprizler artık olmasın. İşte bugünkü görünüm, acaba bu isteklerimiz gerçekleşir mi, yoksa hayat bize şimdi de neler hazırlıyor diye kafamızın içinde kurcalayıp duracağız. Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, insanların agresif tutumları, ben bilirim tarzı davranışları, baskın olmaya çalışmaları canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerde özellikle dikkatli olmak lazım.Saat 14:20 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz.Varsın çetin olsun YOLUMUZhatta engellerle dolu NE ÇIKAR?Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinizde birbirinden farklı iki insanın bir arada olmasının getireceği avantajları göz ardı ederek tamamen negatif düşünceler içinde olursunuz. Aşırı ego ve yaptıklarınızın tamamen doğru olduğu düşüncenizin artması sonradan pişmanlık duyacağınız büyük hatalara yol açabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya düşünceli veya zorlu fikirlerle giriş yapıyorsunuz. Haftanın ilk günlerinde, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu planlar veya gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerin kararlarınızı etkilemesini veya bunlara doğrudan müdahale etmelerine izin vermeyin. Yapıcı kararlarınızı uygulamaya koyun.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işlerinizde fikirsel olarak anlaşmazlıklar oluşabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana karşı çok kolay tepki verebilir veya karşıdan tepki görebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Ancak, bu konuda bazı terslikler çıkabilir. Tabii bütün bunların sonucunda öfkeli ve gergin davranmanız mümkün. Karar vermek ve uygulamaya geçmek için acele etmeyin.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birdenbire canlanacağı ve kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden görünümünüze özen göstermelisiniz. Yer aldığınız ortamlarda iyi bir intiba bıraktığınıza inandığınız sürece, oldukça rahat olacak ve iyi vakit geçireceksiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>