Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı ilişkilerden kaçınmak gerek. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, yatırım-para-kredi-miras yoluyla kazanç elde etme arzumuzdur. Bir şeye yatırım yapmışsızdır, onun değer kazanmasını isteriz. Eşimizin hukuki bir davası vardır. Onu kazanıp para elde etmek isteriz. Bir ev almayı düşünüyoruzdur, uygun bir kredi almak isteyebiliriz. Evimizi satmak istiyoruzdur. En iyi fiyata gitsin isteriz. Bizim için önemli olan, çıkarlarımıza uygun gelişmelerin yaşanmasıdır. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, her şeyden kolayca vazgeçmemize, farklı bir yol arayışımıza, artık elimizde olmayan ve bizi sıkıntıya sokan ne varsa kurtulmak istememize yol açar. Eğer bir alternatifiniz yoksa, lütfen dolduruşa gelmeyiniz. Unutmayalım, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü başkalarıyla hem maddi hem de manevi anlamda ilişkimizi dikkatle gözden geçirmemiz gereken zamandır. Bir anda verilen kararlar, kurulan ilişkiler nasıl yanlışsa, problemler olduğu halde iyi niyetle sürdürülen beraberliklerde hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. Bir borcun altına imza atmak, birisine güvenip bir işe kalkışmak, bizim için gayet önemli olan konuları herkesle paylaşmak bu görünüm altında doğru olmaz. Çıkarlarımızı akıllıca gözden geçirmek, bilinçli bir yol izlemek gerekir. Ayrıca bir borcu bitireyim derken, başka bir borcun altına girmek de sakıncalıdır. Birlikte olduğunuz kişilerin size karşı ne kadar dürüst olduklarını bilmemizde fayda var. Bankalarla alakalı işler, yolculuklar, karşınıza çıkan kişiler, verilen sözlere çok dikkat etmeliyiz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, geleceğe yönelik düşüncelerin yoğunlaşıyor. Kimin kalıcı, kimin geçici olduğunu daha net görmek istiyorsun.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ne kadar yaralı olsanız da son bir enerjiyle ayağa kalkma vaktidir. Kendi motivasyonunuzu yükseltecek davranışlar içinde olun. Öfke kontrolünüzü kaybetmeyin.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak ortaklaşa konularda ve evlilikte daha düşünceli davranmalısınız.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşk konusunda biraz daha sabırlı olmakta fayda var, belki de bklentileri biraz daha düşük tutmanız gerekebilir. İlgi duyduğunuz ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanı yakın markaja alabilirsiniz. Ortak parasal konularda fazla açılmayın. Arkadaş ortamlarınızda bir proje varsa, bazı ilişki sorunlarına karşı dikkatli olun.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Neptün arasında meydana gelen zorlu etkileşim ilişkilerden beklediğiniz sonuçları elde edemeyeceğinizi ortaya çıkarır. Herkesin sizin kadar uyumlu olmasını beklememelisiniz. Ayrıca para kayıpları konusu canınızı sıkabilir. Dostunuz da olsa borç vermekten şiddetle kaçının.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>