Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimseye açamadığınız, ama hiç de saklayamadığınız bir kıskançlığınız var. Bir arkadaşınızın sevgilinizle gizli aşk oyunları içinde olduğunu sanıyorsunuz. Bunu sevgilinizle, ama ona inanmaya eğilimli olarak konuşmalısınız. Rahatlayacaksınız

Fazla hırslı biri çabuk kurulma zaafınızın farkında, sizinle oynayabilir. Bu zaaflarınız bir edilgen olduğunuzu göstermiyor. Ama abartı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor.

Parasal konularda oldukça tutumlusunuz. Bir planınız var. Bu planınızı gerçekleştirmek için biraz daha kemerleri sıkmalısınız. Yakın zamanda biriktirmeyi düşündüğünüz parayı biriktireceksiniz.

Kendi ürettiğiniz kurgularla yaşamamalı, aşk yaşamınızdaki problemi bir an önce çözmelisiniz. İşin üstüne giderseniz büyük mutluluk yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yersiz üzüntülere çok açıksınız bu günlerde. Daha geniş olmalısınız. Sizi üzmeyi düşünen biri yok. Farkında olunmadan yapılan kırıcılıklara çok takılıyorsunuz. Atmaya cesaret edemeyip devamlı ertelediğiniz bir adımı atma şansınızı yakında kaybedeceksiniz. Sorunlarınızı fazlaca açıp paylaştığınız bir arkadaşınız, sizin sorunlarınızı azaltabilecek birisi değil. Yeni bir sırdaş aramanız gerekiyor.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen beklenmedik sonuçlara yol açabilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendine güven ve kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin. Bugün hayatındaki dengeyi tekrar gözden geçirmelisin.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Duygusal açıdan ya da evle ilgili konular üzerinde durabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konular önem kazanıyor, cesur ve girişimci davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür'ün burç değiştirmesi aşk ve sevdikleriniz konusunda zihninizin daha fazla meşgul olabileceğine işaret ediyor.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa zorlanmadan çözüm bulabilirsiniz. 2 hafta boyunca sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde pratik yönlerinizi ortaya koyacaksınız.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugünden itibaren Başak burcunda ilerlemeye başlıyor. Çocuğunuzun yeteneklerini ve her türlü ihtiyacını mercek altına alacağınız bir dönem. Çocuk sahibi olmaya karar verirsiniz. Beceri gerektiren işlerde elinize kimse su dökemez. Yaratıcı yeteneklerinizi hayata geçirin. Dikiş nakış kurslarıyla mutlu olursunuz. Fayda veren arkadaşlıklar bu dönemde öne çıkar.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>