Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, ona verdiğiniz önemi teyit ediyor. Hiç birbirinizi incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz harika.

Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, sübjektif niyetli izlenim ve yorumlara yol açacak gibi görünüyor.

Hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz. Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor.

Size hoş bir teklif olarak gelecek yolculuğu kabullenmeden önce, iyi düşünmeniz gerekiyor. İş yaşamınızda bazı kayıplar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler var, hazırlıklı olun. Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz gecikmiş olarak ele aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Butakibe değer görünüyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, sizi itekleyici ve isteklerinizi elde etmeniz için kuvvetlendiricidir. Özellikle ilişkide sadakat, güven unsuru önemini korurken, bir önemli nokta da, aranızdaki çekim. Eğer bu varsa, her bir problem çözülür. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, ciddi ilişki kararlarının,ortaklığı ve girişimlerin başarılı olmasını sağlayıcıdır. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, güven duygunuzu yükseltici, her işi başarılı şekilde yapmanızı sağlayıcıdır. Yurtdışı, eğitim,girişimi, hukuk, tayin, terfi, toplantı, organizasyon, projeler için uygun zamanı işaret eder. Mücadele verdiğiniz hangi konu olursa olsun, rakiplerinizi geride bırakırsınız. İnandığınız yoldan geri dönmezsiniz. Elinize para geçebilir. Bu görünüm eşler arasındaki sorunları çözümler. İş ortaklığında tarafların uzlaşmasını sağlar. Evlilik kararı için uygundur. Sizi destekleyen güçlü kişilerle karşılaşırsınız. Bir dava olumlu sonuçlanır. Taraflar arasındaki bir düşmanlık sona erer. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları katı bir duyarsızlıkla yaklaşabilirsiniz. Tabii bu tutumunuzdan en fazla sevdiğiniz kişi etkilenecek. Ona karşı daha anlayışlı ve sıcak davranmaya özen gösterin. Parasal sorunları fazla büyütmeyin. Duygularınızı açık ve yumuşak bir dille ifade edin. Böylece ilişkiniz yumuşayacak.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşiniz veya partnerinizin sizden beklentilerini anlayışla karşılayacak ve ona karşı artık yapmanız gereken sorumlulukların bilincine varacaksınız. Sorunlarınızın sevgiyle çözülebileceği fırsatlar kapınızda bekliyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Yaşayacağınız olaylarla ilgili denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişileri çekici bulabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Bu arada sizin de ilgiye ve sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha ilgili davranmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğiniz ile geçirirseniz, ilişkiniz daha sıcak olabilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayat sizi birçok açıdan harekete geçirebilir. Amaçlarınızı yerine getirmek için fazlasıyla istekli olabilirsiniz. Aile hayatınıza daha çok vakit ayırmak lehinize olacak.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uluslararası platformda güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Gücünüzü ve iradenizi nasıl yönlendirdiğinizi irdeleyebilirsiniz. İlişkinizin ya dahayatınızın sırtınıza yüklediği sorumlulukların ciddi anlamda sizi etkilemeye başladığını görebilirsiniz. Çıkarlarınızı düşünmelisiniz. Sağlam adımlar atmaktan kaçınmayın.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz açısından hareketli bir gün. Evlilik ve ortaklık konuları gündeminize gelebilir. Eşinizi, sevgilinizi her zamankinden çok önemseyeceğiniz, onunla birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>