Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir.

İş hayatınız açısından da olumlu bir gün olacak. Bugünyerinizde rahat bir gün geçireceksiniz. Yapacağınız birgörüşmesinin olumlu sonuçlanması sizi çok mutlu edecek.

Parasal konularda beklediğiniz bazı gelişmeleri yaşayamayacağınız bir gün geçireceksiniz. Özellikle bir alacağınızı tahsil edememek sizi oldukça sıkacak. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi parasal konularda karar almanıza sebep olacak.

Bugün arkadaşlarınızdan biri sizden yardım isteyebilir. Ona yardım etmek isteyeceksiniz ama yardım etmek adına yapamayacağınız şeyler konusunda söz vermemeye dikkat ediniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen birisiniz Dostlarınız küçük zaaflarınızı görmezden gelebiliyorlar. Bugünlerde kendinizle fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen dikkat çekiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, eviniz, ailenizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir gerginliğin işaretçisidir. Bir taraf kendi isteklerini dayatır, baskı kurar, “benim dediğim olacak” diye tutturur. Diğer kişi söz hakkının kendisinde olduğunu düşünür ve baskıya karşı çıkar. Bir inatlaşma hali söz konusudur. Tatsızlık yaşanabilir. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, gerek ailevi ve gerekse ilişki konularında uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, ailemizle alakalı veya evimizle ilgili bir konuda düşündüğümüz bir yeniliği uygulama arzumuzdur. Ancak maddi açıdan artı ve eksilerine bakalım. Başkalarından beklediğimiz veya yatırım olarak bir kenara koyduğumuz paranın değerlenmesi anlamına gelir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerini insanların görüşüne sunarken daha dikkatli olmalısın. Üstünlük taslayan yanlış bir tavrın var.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden destek alarak finansal sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Borçlar ve krediler konularında önemli girişimlerinizi gerçekleştirebilir bazı projelere imza atabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve aileye dair konular gündeminizdeyken geçmişinizi, anılarınızı gözden geçirebilirsiniz. Evde ve ailenizle birlikte zaman geçirmek için güzel bir gün olabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hüzünlerinizi kaygılarınızı arkanızda bırakarakve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Gün sizin gününüz cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olacak. İş alanlarınızda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Esneklik size puan kazandıracak. Sinirinizi özel ilişkilerinizden çıkarmayın.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun yaklaşma neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız. Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 01" R
Ay
Aslan
12° 31' 30" R
Merkür
Koç
28° 28' 10"
Venüs
Boğa
18° 26' 10"
Mars
Koç
10° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 05"
Satürn
Balık
17° 42' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 38"
Lilith
Başak
24° 54' 29"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>