Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler ararken, genel baskılanmaları da gözden kaçırmamalısınız.

Yapıcı fikirleriniz, yakında sizi bir fırsatlar ortamına sokacak. Size karşı iyi niyetler beslemediğine inandığınız kişi, kuracağınız düzgün iletişimle bir anda kimlik değiştirebilir.

Önümüzdeki günlerde bazı küçük sıkıntılar söz konusu. Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınır gibi davranmanız bazı yanlış yorumlara yol açabilir. Bunu şu sıralar sorun bile etmemelisiniz.

Yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız, ama bu erken bir sevinç olabilir. Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç uygulayamayacağınız projelerle yaşamınızı güçleştirmemeli, küçük tatminlerle yaşayan insanların mutluluklarından ders çıkartabilmelisiniz. Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinize çare olabilecek çok somut öneriler gelebilir ve karamsarlığınızı atabilirsiniz. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar gününe üç önemli görünümle adım atıyoruz. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Farklı bir yol arayışımıza, artık elimizde olmayan ve bizi sıkıntıya sokan ne varsa kurtulmak istememize yol açar. Eğer alternatif bir seçeneğiniz yoksa lütfen dolduruşa gelmeyiniz. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, yeni bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Oldukça tutkulu, fazlasıyla derinden etkileyen bu beraberlik zamanla çok daha fazla sizi içine çekebilir. Sorunlu ilişkilerde her iki tarafın da inatçı yapısı gereği anlaşmak zor olsa da, eğer istenirse pekala aranızdaki duvarlar aşılabilir. Burada önemli olan aranızdaki sevgi birliğidir. Bu varsa, her şey yoluna girebilir. Bu kavuşum, psikolojik anlamda bizi yoran, bedenimizi zorlayan meseleleri kendi içimizde gözden geçirmemizde önem taşıyor. Kin ve öfkeye gerek yok. Ancak bu biraz da sizin öz yapınızla alakalıdır. Affetmek, ağır yüklerden insanları kurtarabilir. Maddi konularda bu görünüm bir büyüme göstergesidir. Ancak biraz sabırlı olmakta yarar vardır. Yasal bir davada tarafların birbiri üzerindeki baskısını gösterir. Bilinçli hareket edilmesi, sert tepkiler yerine ikna etmeye çalışmak çok daha faydalıdır. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde umduğunuz gelişmelerin yaşanmaması sebebiyle rahatsız edicidir. Kişi zayıf düştüğünü, birçok meseleyi zorlukla gerçekleştirdiğini düşünür. Bu yüzden de ileriye dönük düşünmekte, umut etmekte güçlük çekebilir. Saat 05:51-15:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aşkta, arkadaşlıkta,hayatında, anneniz veya kadınlarla olan ilişkinizde dikkatli olmamız gerekebilir. Saat 15:14 Ay-Terazi burcu geçişi insanlarla ilişkinizin önemini işaret ediyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konulara, bireysel aktivite ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Öğle sonrasında ise özellikle ilişkilerden, evlilik ve ortaklık konularından kaynaklanan sorumluluklar gündeminizde olabilir. Ancak bunlar size yük vegibi görünmeyebilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli görüşmeler aşk hayatınızda önemli bir yer işgal edecek. Sosyal çevre ve sosyal medya bağlantılarınızla heyecanlanacağınız kişilerle tanışabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiğiniz bir konu ile çocuklarla daha çok ilgili olabilirsiniz. Öğle sonrasında yeni işler söz konusu olabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda, ilişkilerinizde güzel fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sürprizleri, güzel teklifleri sizi çok mutlu kılabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın öğleden sonra Terazi burcunda seyahat etmesi size çalışma ortamınızda uyumlu ilişkileri taşıyacak. Aradığınız huzur ve sakinliği yakalarsınız. Günlük işlerinizde size yardım etmek isteyenlerlebirliği içinde olun. Ayrıca sanatsal faaliyetler de ilginizi çekebilir. Bu tarz etkinliklere katılmayı deneyin.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>