Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her konuda sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş gibisiniz. Onu yitirme korkunuz, ona içinde bulunduğunuz ikilemi açarak değil, ondan bir şeyler saklayarak gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor.

Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir.

Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde bütçenizi dengeye oturtma niyetinizi korumanızda yarar var. Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, kafanızı meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz. Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 10:53 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, merhamet, empati, değer verdiğimiz her şeyin üzerine titreme gibi hassas duygulara sahibiz. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmeyelim. Her türlü ilişkimizde, işimizde verimliliği, sağlıklı olanı tercih edelim. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerindeki olumsuzluklar, Merkür'ün yolundan çekilmesiyle çözümleniyor. Sorunları arkanda bırakıyorsun.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmenizde fayda var. Kişisel veya aişk hayatınızla ilgili niyetlerinizin bilinmesi ya da netleşmesi bu hafta sonu önemli. Son dakika değişikliklerine bağlı olarak tereddütlü hareketleriniz olabilir. Seyahatler esnasında veya resmi kurum ve kuruluşlarla ilişkilerde problemler yaşanabilir.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha gerçekçi bir mizaç içerisinde bulabilirsiniz. Kişisel açıdan önemsenmesi gereken koşullar içindesiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha gayretli hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlara heveslisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür bugün düze dönüyor, iletişim konularında bir süredir devam eden aksama ve engeller artık sona ererkenhayatında, planlarınızda daha aktif olabilirsiniz. İş seyahatleri ve görüşmeler hızlanabilir.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünyevi zevklerinizden keyif aldığınız, yeme, içme ve gezme konularında vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi hedeflerinizi tasarlayabileceğiniz, somut getirisi olan konulara odaklanabileceğiniz enerjilere sahipsiniz.Hayatın keyif getiren maddi ve somut konularına biraz daha düşkün olabileceksiniz. Kalıcılığı olan konularda ve hedeflerinizde ilerleyebilirsiniz. Devletle ilgili iletişiminize Merkür gerilemesi bitimiyle işlemlerinize rahat devam edebilirsiniz. Akşam saatleri Ay boşluğu nedeniyle biraz tembelleşebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>