Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

İlginç fikirlerinizin insanları gerebileceği tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirildiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Yaş tahtaya ayak basmamanız, hangi konuda olursa olsun elinizdeki veriler ışığında hareket etmeniz açısından faydalıdır. Boşluktaki kısacık süre içinde benim size tavsiyem kafanızı karıştıran bir durum olduğunda olayın üzerine gitmemeniz, kendinizi akışa bırakarak olabildiğince rahat düşünmeye çalışmanızdır. Çünkü zorlamaların bir anlamı olmadığı gibi somut kararlar almak için de bu saat dilimi yeterli değildir. Saat 17:59 Ay-Yengeç burcu seyri, sizi sevdiklerinize ve rahat ettiğiniz alana doğru çekmeye başlar. Duygularınız güçlenir. Anılar tazelenir, geçmiş hafif hafif gözlerinizin önünden geçer, gergin konularda bile toleranslı hareket etmeye başlarsınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maaş, alınması beklenen para ya da primler gündeminde olabilir ve eline bir miktar para geçebilir. Gün içerisinde senden akıl almak isteyen kişilere destek olacaksın. Sevdiğin insanları bu şekilde mutlu ederek kendini daha da iyi hissedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı alışkanlıklarını sorgulayabilirsin. Özellikle sürekli telefon oyunları, sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir. Bugün görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşacak ve ertelediğin işlerini toparlamak adına kalıcı çözümler yaratacaksın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen bir şeyleri defalarca anlatmak yerine sessiz kalmak sizlere daha kısa yoldan çözümleri de beraberinde getirebilir. Bugün bunu deneyerek ileride yaşayacağınız olayları daha iyi anlayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise birbirinizi anlamanız gereken süreçler işlemekte.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Maddi konularda bilmediğiniz sebeplerden dolayı endişeli ve gergin olabilirsiniz. Kafanız karışık, dikkatiniz dağınık olabilir. Bir yandan iletişim konularınızın hareketlenmesi mümkün. Zihninizin aktif olarak çalışır, anlık kararlar alabilirsiniz. Duygularınızın yoğun olacağı bir gün olur.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SABIRLI davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. Sakin ve huzurlu olacaksınız. Sorunların üzerinde fazla durmayacak, gelişmeleri izleyeceksiniz. Dostlarınızla haberleşecek, isteklerinizi anlatıp destek alacaksınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter'in bugün düz harekete geçmeye hazırlanmasıyla aylardan beri devam eden zorlayıcı ilişkilere veda zamanı diyeceksiniz. Gündelik hayatınızda size destek olan insanların daha çok farkına varırsınız. Şanslıfırsatları önünüze çıkmaya başlar. Yeni tanıştığınız kişilerden iyilik görürsünüz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 44' 50"
Ay
Kova
14° 01' 29"
Merkür
Koç
17° 28' 25"
Venüs
Boğa
02° 40' 38"
Mars
Koç
00° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 30"
Satürn
Balık
16° 41' 40"
Uranüs
Boğa
22° 25' 30"
Neptün
Balık
28° 56' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 08"
Lilith
Başak
23° 29' 20"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>