Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Onun iç dünyasındaki yerinizi biraz eksik değerlendiriyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Geçmişte yaptığınız hatalı açılmaları bugün pişmanlık şeklinde yaşamanız, bir anlam taşımıyor. Karamsarlığınız kalıcı değil. Yakın bir zamanda toparlanma söz konusu.

Yakın geçmişte aldığınız eleştirilere sessiz kalışınızın muhatabınızca bir suçlu tavrı gibi değerlendirilmesi o kadar da önemli değil. Bugünlerde bununla ilgili takılmalarınız beyninizi boşa işgal ediyor. Sabrederseniz, suskunluğunuzun gerçek nedeni yakında ortaya çıkacak ve puan toplayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterip sizi hayal kırıklığına uğratacak. Yaşayacağınız küçük kırgınlık, geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Parasal daralmalar sandığınız gibi uzun ömürlü değil

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetme arzumuzu işaret ediyor. Geçerliliğini çoktan kaybetmiş, maddi-manevi anlamda bize bir şey kazandırmayan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Yeni bir arayış içindeyiz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, evimiz, ailemiz, kişisel anlamdaki ihtiyaçlarımızı hatırlatıyor. Bunların mutlak halledilmesi gerekliliği bizi düşündürüyor. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, huzuru önemsiyoruz. İlişkide, ayıran taraf değil, toparlayan, yoran değil yorgunluğu alan, zorlukta kaçan değil, yanımızda kalanla mutlu olacağımızı biliyoruz. Buna göre kendimizi ve beraberliğimizi gözden geçireceğiz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, çevremizdeki insanlarla olan ilişkimiz, hedeflerimiz ve bunları gerçeğe dönüştürme arzumuzu yükseltiyor. İdeallerini gerçekleştirmek ve güvence elde etmek amaçlı bir yol belirlememizi sağlıyor. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisinde, duygularınızı ifade ediş tarzınız ılımlı ve hoşgörülüdür. Çevrenizdeki insanlara kol kanat gerersiniz. Huzur ve güven içinde yaşamak istersiniz. İç huzurunuz gayet yüksektir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Öğleden sonra gelecek telefonla bu kadar da olmaz diyeceğin olaylardan haberdar olacaksın. Sorunlar ardından çözümleri de beraberinde getirir. O yüzden hayatındaki sorunları bu kadar büyütme. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bazı konuşmalarınla farkında olmadan karşı tarafı kırabilirsin. Ne söylediğinin yanında nasıl söylediğin daha da dikkat çekecek! Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, akşamüzeri katılacağın davette tanışacağın kişiyle romantik bir aşka başlayabilirsin. Aile bireyleriyle yapacağın konuşma hayatında bir ilkin başlangıcı olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel hem de sosyal hayatınızdaki ilişkilerde agresyonu çok iyi yönetmeniz gereken durumlarla karşılaşabilir ve kendinizin bu noktada çetin bir sınavdan geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz ve birtakım işlerle rahatlama isteği içinde olacağınız özel bir gün yaşamak isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha canlı ve hareketlisiniz. Kişisel konularda dikkat çekici adımlar atabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda ikna edici bir tutumla isteklerinizi elde edebileceğiniz bir günde olduğunuza dikkat çekmekte. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların gününüzü zehir etmesine izin vermeyin. Size değer veren aşkı tüm ihtişamı ile yaşatmaya hazır olan o özel insana haksızlık etmeden size verilen eli tutarak hayatın akışına ayak uydurun.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde oldukça renkli, sanatsal, duyarlı bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Sözleriniz ve konuşmalarınızla büyüleyebilirsiniz. Yakın çevrenize, komşularınıza, kardeşlerinize yönelik hassasiyetlerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız yaratıcı güçle kendinizi iletişim alanlarınızda gösterebilir, yaratıcılığınızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz. Diğer yandan özel ilişkilerinizde işler tam da istediğiniz doğrultuda ilerliyor, mutlusunuz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yandan ev işlerinizi halletmekle haşır neşirken, diğer taraftan sanatçı kimliğiniz ve yeteneklerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla sanat kokan etkinliklere katılabilirsiniz. Ayrıca aile arasındaki diyaloglar sizi geçmişe taşır. Anıları canlandırmak ve uzun sohbetlere dalmak hoşunuza gider.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>