Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız kara alıp sorumluluğunu yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:49 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Ay, tepkili davranmaya neden olur. Bir şey canınızı sıkıyorsa sabır göstermezsiniz. İlişkide ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, çevremizde değer verdiğimiz kişilerle olan iletişimi, paylaşımı güçlendiricidir. Kendimizi sıcak, samimi ve dostça ifade ederiz. Kazanmak, güçlü olmak ve sevdiklerimizle paylaşmak isteriz. Karşımıza iyi bir fırsat çıksın, güçlenelim ve hayatın tadını çıkaralım arzusundayız. Bu görünüm iyimserlik verir. İnsanın yaşama umutla bakmasını sağlar. seyahatler, projeler, görüşmeler, kazanç getirici işler anlamında yararlıdır. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, aile içinde veyahayatında yaşanabilecek tartışmaların işaretçisidir. Herkes kendine göre konuşup, düşünebilir. Ilımlı hareket edilmediği için her şey deşilir, sürekli kurcalanır ve keyifsizlik yaşanır. Burada önemli olan çözüme yatkın olmak, sabırlı davranmak, ne dediğimizi bilmektir. Bu sadece sizin değil, başkalarının da dikkat etmesi gereken noktadır. Neler yaşanmış olursa olsun, bugüne bakmak gerekir. Geçmiş tecrübeleri unutmayacağız, ancak yanlışları tekrarlamayacağız. O zaman huzurlu, güvenli ve mutlu yaşarız. Saat 17:55 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışma koşullarında yapacağın değişiklik motivasyonunu artırabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta ummadığınız konular ve olaylar size fazlasıyla sorumluluk yükleyebilir. Bu durum sizi sosyal çevrenizle aranızda kurmuş olduğunuz bağlardan koparabilir. Bugünlerde daha fazla mücadele etmeniz gereken durumlar oluştuğunda sakin ve kararlı olmak başarı getirecektir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal işlerde, yatırımlarla ilgili konularda atılım yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Sahip olduğunuz değerlerinizi cesurca kullanabilirsiniz. Risklere karşı temkinli olmakta fayda var.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata umutla bakabileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıradışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görüyorsunuz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlardan yaptığınız işe dair destek toplayabilirsiniz. Özel hayatınızda veyaşantınızda tek başınıza hareket etmeyin.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, hobi olarak gördüğünüz bir konuyu sizin için ciddi birprensibi haline getirebilir. Organik tarım, sağlıklı beslenme alanları ilginizi çekebilir. Toprakla uğraşmayı sevdiğiniz için alım satımla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kıskanıldığınızı unutmayın.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>