Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyüme potansiyeli olan bir sorun sayenizde çabucak çözülecek küçük bir mesele haline gelebilir. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ortak bir davet alabilirsiniz.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar çok olmadığını görüp, hepsini çözebilirsiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Bugün yine böyle bir gününüzdesiniz. Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığı var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz ama çok sevdiğiniz biriyle haberleşebilirsiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Pazar günümüz Ay-İkizler  burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Duygularımız iki yönlü şekilde akıyor. Bir yanıyla mantığımız devrede, diğer taraftan bizi huzursuz eden durumlar nedeniyle aslında biraz kızgınız. Saat 04:06 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayata güzel hislerle ve güzel temennilerle başlamamızı sağlıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve sağlam bir çerçeve içine alarak uzun ömürlü kılmak isteyen kişinin tek isteği güven ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 17:43 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, çalışma hayatınızda veya günlük yaşantınızda ilişkilere önem vermenizi  ve kendinizi geliştirmenizi söylüyor. Yeri geldiğinde işbirliğinde bulunmak, nazik ve ölçülü davranmak, bildiklerinizi paylaşmak, bilmediklerinizi öğrenmek, son derece yararlı olur. Kaçınmanız gereken nokta, öfkeli davranışlardır. Dışa yöneltemediğiniz tüm sinirinizi içinize atmaktan çekinin. Çünkü bu sağlığınızı etkileyebilir.  Bu kavuşum, bir işte tecrübe edinmenizi sağladığı gibi, bulunduğunuz alanda yeterli olup olmadığınızı anlamanızda da yardımcıdır. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkizlerde ilerleyen Ay, maddesel konularda sorunlar yaşamanıza neden olacak. Sizin karşı tarafın düşünce ve duygularına vermeniz gereken önemin sorumluluğu karşısında, onun bocalaması mümkün. Siz uzak hayallerin kişisi olmanıza rağmen, bazı sorunların size farklı sunulmasında belli bir mantık bekliyorsunuz..

12 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin. Bu durum, sizi razı olduğunuzdan daha iyi bir noktaya taşıyabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

12 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SORUMLULUK aldığınız her yeni konu size olumlu yansıyor. Koşturma sizi yorabilir. Gücünüze güç katacak besinler tüketmeye özen gösterin.

12 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

12 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>