Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz. Ama, dikkat ! Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir

İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak. Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir.

Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz. Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek.

Antipatik gelse de bazı insanları dikkate almanız size yarar sağlayacak. Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler, bu gidişi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 10:04 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, sizi rahatsız eden bazı konuları isterve para isterse duygusal anlamda olsun, gözden geçirebilir ve iyi niyetli düşünmeye çalışabilirsiniz. Bu iyi niyet kimi anlarda, hiç kimsenin sizin kadar sağlam ve güvenilir bir kişi olamayacağını düşünmenize neden olsa da, siz diğerlerinden farklı bir insan olmanın hazzını ruhunuzun derinliklerinde yaşayabilirsiniz. Bugün parasal konularda başkalarıyla ortak şekilde hareket etmek yerine, kendi yağınızla kavrulmayı tercih edebilirsiniz. Çünkü başkalarına bağımlı olmanın, onların fikirleri doğrultusunda hareket etmenize neden olacağının farkındasınızdır. Oysaki siz bugün, kendinize ait olan her şeyi, paylaşıma açık olarak dursanız bile kendinizce korumaktan yanasınızdır.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesi uzak yol ve yolculukların kapısını açıyor. Yurt dışı veya uzak yerlerlegörüşmelerinizi artırabilirsiniz. Yabancılarla daha fazla iletişim halinde olabilir, kontaklarınızı artırabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden gizlenmesi muhtemel konularda özellikle finansal kaynaklı konularda yalan ve kandırılmalara karşı çok dikkatli olmalısınız. Size vaat edilen sözler yerine getirilemeyebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tüm enerjinizi ailenize ve sevdiklerinize harcamak isteyebilirsiniz. İçinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatmadan harekete geçmeyin.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınız ile alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız. Sizin eşsiz planlarınızı işbirliği yapacağınız kimse uygulayabilir. Bu sayede ikinizde kazançlı çıkarsınız.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>