Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal durumlar ve ani değişen ruh halinizden dolayı ilişkilerde hızlı karar vermeyin. Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:03 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hem aşk hem kazancınızla alakalı konularda mantıklı düşünmeniz yerinde olur. Hayatta hiç bir şeyin mükemmel olmadığını biliyoruz. Elimizden geldiğince huzur bulmak niyetindeyiz. Oysaki boşluk süresince bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünerek hassaslaşırız. Saat 23:43 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerin önemi vurgulanıyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermek zorunda kalacağın durumlar, birden karşına çıkabilir. Ketum davranarak sana yaklaşmaya çalışan dostlarını kırmamaya gayret etmelisin.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal durumlar ve ani değişen ruh halinizden dolayı ilişkilerde hızlı karar vermeyin. Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Bazı işleri hareketlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda sorumluluklarınız artabilir. Öğleden sonra işleriniz istediğiniz hızda akmayabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir üstünüzle yaşayacağınız anlaşmazlık yol değiştirmenize sebep olacak. Başka bir imkanınız yoksa tüm kapıları kapatmamaya çalışın. Yıldızlar iletişim gücünüzü artıracak.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı harekete geçirecek bir durumla karşılaşmanız mümkün. Ani tepkiler ortaya koyabilir ve sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi sizi rahatlatabilir. Birlikte seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda, kariyerinizde veya görev ve sorumluluk alanınızda kurmuş olduğunuz iyi ilişkilerin ve etkili iletişimin faydasını görebilirsiniz. Rahatlık hissiyle bazı detayları gözden kaçırmadığınıza emin olmalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meselelerde titiz bir davranış yapısıyla güne başlıyorsunuz. Ancak ikindi saatlerinden itibaren bir parça bu telaşlı enerjiden sıyırılacaksınız.Ay'ın boşluk etkisinde kalacağı süreci hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklayabilirsiniz. Günü çocuklarınızla haşır neşir olarak ve fazla zihninizi meşgul etmeyerek geçirebilirsiniz. Zihninizi daha somut kullanabileceğiniz öğleden sonra saatleri ise hizmet alanınızdaki işlerin planlamasını yapabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinde ani öfkeden kaçınmanız yararınıza olacaktır.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu, yapacağınız seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>