Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınızda daha dikkatli olabilir, bugünü sizin için unutulmaz bir gün olarak değerlendirebilirsiniz. Çok ilgilisiniz. Duygularınızı sık, sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor.

Fedakar çalışmalarınız, yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bazı uyarılarınız ve eleştirileriniz yakın çevrenizde incitici olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız.

13 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 13 Temmuz saat 06:01 Yengeç burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, önümüzdeki bir yıl içinde çevre değişikliği yoluyla bilginizi, tecrübenizi uygunve alanlarda gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Sizi farklı bir gelişme ile ödüllendirecek bu Tutulma, sosyal çevrenin değişimi anlamına geliyor. Yakınlarınız da bundan fayda görebilir. Yaşam şekliniz ve yaşınıza göre, bu değişimler eğitim görmek, eğitim vermek, bilgilenmek, bilginizi ifade etmek, ailelere, kadınlara yönelik işlerde başarılı olmak şeklinde hayat bulur. Bildiğiniz, tanıdığınız ve belki de çok yıllar önce yaşadığınız bir yere tekrar dönüş gibi gelişmeler de görülür. Kardeşlerinizle bağınız güçlenir. Belki de aranızda sorunlar vardı, şimdi bunları çözümlemek kolaylaşır. Bu Tutulmada dikkate değer bir nokta var. Ailevi konularda illaki ben haklıyım, ben ne istersem o olur dememek. Görüş almak, karşılıklı konuşmak, artı ve eksileri hesaba katmaktır. Önünüzde uzun bir yol var. Sabırlı, bilinçli ve mantıklı olursanız kazanırsınız. Canı gönülden sevgilerimle,

13 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Giderek çoğalan çevren ve akabinde gelen yeni projelerle birlikte kendine vakit ayıramıyor olabilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışanlarınla ya da ortağınla ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, beklenmedik bir anda rutin giden bir buluşmanızda sevgilinle romantik anlar yaşayabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haberle hemen telefona sarılacaksın. Bu haberi sevdiklerinle paylaşarak onları da duygularına ortak edeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan onlara duyduğun özlemi bugün daha da içselleştireceksin.

13 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleneksel düşünce sisteminizden kurtularak yeniliklere ve yeni düşüncelere yelken açmanız gerekebilir. Özel hayatınızla ilgili durumlarda karşınızdaki kişiye karşı daha fazla yaratıcılık gösteren sürprizler yapmalı ve onu şaşırtmayı başarmalısınız.

13 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde idealleriniz ile ilgili konuları bir gruparkadaşınızla paylaşabilirsiniz. Sunmuş olduğunuz önerilerin finansal getirileri hakkında tespitlerinizi sunmanız mümkün. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle rahatlayabilir, ümitlerinizi gelecek için gerçekleştirebilmenin heyecanını yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberleri alabilir, keyifli ve olumlu bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Akşama doğru arkadaşlarınızdan alacağınız davete sevdiğinizle birlikte katılabilirsiniz. Verimli çalışmalar yapabileceğiniz bir dönem.

13 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ay öncesinde iletişimle ilgili problemlere bugün biraz daha fazla dikkat etmelisiniz. Yakın çevre ile ilişkiler, kısa yolculuklar güne damga vurabilir, sakin hareket etmekte fayda var.

13 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Güneş Tutulması yakın çevrenizde oluşacak. Yakınınızda bulunan kişilerin, akraba, kardeş, kuzen, yakın dostlarınızın hayatındaki değişimlere tanık olabilirsiniz. Yine satış, reklam, pazarlama, tanıtım işleriniz hızlanabilir. Bu alanlarda önemli adımlar ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Burası kısa vadeli eğitim alanlarınız olduğundan eğitime yönelik adımlar, kararlar hızlanabilir ama bazı çekişmeler ve zorlanmalar da karşınıza gelebilir sevgili Boğalar.

13 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Özellikle kardeş, yakın akrabalarla ilişkilerinizde hızı ve yepyeni bir sürece adım atabilirsiniz. Ortak yatırımlara karar vermek ya da ortak birkurmak gündeme gelebilir. Hızlıca hareket geçmeli üstleneceğiniz sorumlulukların bilincinde olmalısınız. Yeni bir eğitime başlamak da sizin için faydalı olacaktır.

13 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 40' 23"
Ay
Kova
12° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 26' 15"
Venüs
Boğa
02° 34' 59"
Mars
Koç
00° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 26"
Satürn
Balık
16° 41' 16"
Uranüs
Boğa
22° 25' 14"
Neptün
Balık
28° 56' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 52"
Lilith
Başak
23° 28' 49"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>