Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda oluşan problemler geçen süre içerisinde eski önemini kaybedecektir. Bu yüzden duygusal bakımdan bazı kısıtlayıcı etkiler de üzerinizden kalkacaktır. Yine de duygularınızın denetimini bırakmamalısınız.

Aldığınız etkiler bu gün özellikleyaşantınızdaki dengeleri korumakta zorluk çekebileceğinizi açıklıyor. Fakat arkadaş çevrenizden ve yakınlarınızdan, aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Alışveriş yapmak isteyebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Sonrasında huzursuzluk yaşamanız olası.

Yakın çevrenizdeki gelişmeler huzursuzluk yaratabilir. Bugün daha esnek olmaya bakmalı, yeni başlangıçlar yaparken çevresel şartlara önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Davetlerin gözde konuğu olabileceğiniz bir gün. Yakın çevreyle olan iletişiminizde artışla birlikte seyahat planları gündeme gelebilir. Ailenizle yakınlaşma ve paylaşımlarınızın artması söz konusu olabilir. Olgun tavırlarınızla çevrenizde saygınlığınızın artacağı da söylenebilir.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, krediler, yatırımlar, miras, hukuki borç ve alacaklar, ortaklaşa paylaşımlar gündem maddenizde önemli hale geliyor. Piyasanın durumuna dikkat edilmeli, ilişkilerimize bir bakmalı, birilerine güvenerek yola çıkılmamalıdır.  Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konular,  alacaklarınız, bankalarla alakalı işlerimiz,  başkalarıyla olan maddi ilişkimiz dikkatli bir şekilde ele alınmalıdır. Zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Eğer borcumuz varsa, alacaklar sıkıştırabilir. Alacağımız varsa tahsili için biz harekete geçebiliriz. Ancak belirsizlikler de yaşanabilir. Tam olarak netleşmeyen, ne olacağı belli olmayan durumlara karşın, bizim dikkatli olmamızda, sabır göstermemizde yarar var. Ayrıca para konusunda bazen iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz de mümkündür. Fakat bunların kullanımında, değerlendirilmesinde ölçüyü kaçırmamak, ilerisini düşünmek yararlı olur. Saat 09:26 itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. İki gün boyunca maddi ve manevi konular üzerinde başarıyla işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.  Yenilik merakımızı yükselten bu enerji sizi zenginleştirecek, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayacak her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi  insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak güç elde etmek arzusu duyarız. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü aşk hayatınızla ilgili konularda destekleyicidir. İlişkinizi gayet titiz bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Bu sayede kendinizi güçlenmiş, sağlam ilkeler çerçevesinde seçimlerinizi değerlendirmiş olursunuz. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, size pozitif duygular veriyor. Partnerinize anaç duygularla yaklaşmanız, onun da hoşuna gidecektir. Bazı zaman, beraberliğinizde karşı tarafın, sorumluluklarının bilincinde olmasını bekliyor olmanız hata değil ve bu konuda suçluluk duygularınızın yersiz olduğunu bilmelisiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMINIZDA yapacağınız ufak tefek değişiklikler size ilaç gibi gelecek. Kesinlikle yeniliklere ihtiyacınız var. Eski hesapları kapatmalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>