Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandan beri etkileyici bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yerinizdeki teknik aksaklıklar bugün işlerinizi zamanında yapmanıza engel olacak. Bu yüzden bazı randevularınıza gecikebilir ya da randevularınızı erteleyebilirsiniz.

Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz. Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor.

Göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayabilirler, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz. Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bizi rahatsız eden meseleler psikolojik ve fiziksel anlamda sağlığımızı zorlayabilir. Bize göre yanlışlar-doğrular vardır. Bunlardan taviz vermeyiz. Fakat şartlar, bizi toleranslı davranmaya mecbur ettiği için geriliriz. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığı, çalışma hayatımızla ilgili konularda veya günlük tempomuzda bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşımdan yana olduğumuz gösteriyor, ancak diğer yandan sağlık veya bir takım nedenler üzerimizde baskı yaratıyor. Tek düze yaşamaktan, susturulmaktan ve susmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yanlış olan gidişata dur demek istiyoruz. Kafanızın içindeki değişimlerin gerçekleşmesini diliyoruz. Bir şeyler yapılmalıdır ve beklemeye tahammülünüz yoktur. Ancak ben derim ki, gerginlikten, birilerini idare edeceğim diye stres altına girmekten sakınınız. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, duygusal anlamda dışa yansıtamadığınız ancak sinirlendiren meseleler yüzünden keyfiniz kaçabilir. Siz işlerinizi yoluna koymak, başarılı bir gün geçirmekten yanasınız. Ancak öfkenizi dizginlemeniz gerekecek. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Ancak tam bir rahatlık için, önce yapılması gereken işler vardır. Bunlar halledilmeden kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, çabuk tepki göstermenize yol açabileceği gibi tam tersine  bir şeye sinirlendiğinizde öfkenizi bastırmanız anlamına da gelebilir. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. İstemeden takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi nedeniyle stres yaşayabilirsiniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel savaşlarınızın olmadığını çevrenize anlatmak için zamanınızı boşuna harcamayın. Bugün, duygusal yaşamınızı kendinize saklayarak sosyal ve finans konularına ağırlık vermelisiniz. Yapacağınız çalışmalarınızın alt yapısının sağlam temeller üzerine oturtmak istiyorsanız; cesaret isteyen girişimleri başlatmalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleriyle daha fazla paylaşımda olmanız hayatınızı kolaylaştırabilir. Sizinle aynı endişeleri paylaşan kişilerle çalışmanız olumlu değişiklikleri beraberinde getirebilir. Romantizm ön planda ve bu kanalla yaşam tarzınızda da olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı huzur bozucu durumlar ya da sizi hapseden koşullar gündeme gelebilir. Korkularınızı aşmaya bakmalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başınıza gelecek beklenmedik olaylar hizmet ve sağlık alanlarınızda sizi bir hayli zorlayabilir. Sağlığınızla veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda sinirli etkiler altında olabilirsiniz. Biraz sakinleşmelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz.Ailenizdeki kadın figürleri ile telepatik ve karmik bağlar keşfedebilirsiniz. Bu durumlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma, strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>