Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün partnerinizle bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birinin geri adım atması gerekiyor.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı gereksiz kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Bu koşuşturmaca sırasında ufak kazalara karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başlangıcında Ay İkizler burcunda hareketine devam ediyor olacak. Günün ilk saatlerinde para transferlerinde dikkatli olmasınız. Elinize geçmesi gereken tutarlar eksik olabilir. Ay- Güneş olumlu görünümünün aktif olduğu öğle saatlerinde maddi konularınızdaki şanssızlık sona eriyor. Bugün 15:48-17:02 arasında Ay boşlukta hareketine devam edecek. Hayatınızda netleşmeyen, kararsız kaldığınız durumlar olabilir. Saat 17:02 itibariyle Yengeç burcuna geçen Ay, enerjinizi de yükseltiyor. Daha sosyal olacağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Entelektüel tarafınızı besleyen aktivitelere katılabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme düzenine dikkat!Bugün özellikle sorunları büyütmekten kaçınmalısın. Kuruntulardan uzaklaşman,yerinde rutin sorumluluklarını yerine getirmene vesile olacaktır. Daha hareketli günler için bugünden önlem alman gerekebilir. Elindeki imkânların değerini iyi bilmemeye başladıysan aşkının senin gözünün içine baktığını unutmamalısın. Çevrende durumunuzu bile kıskananlar varken senin melankolik hallerin onun için anlamsız gelmeye çoktan başlamış olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesiyle keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün beslenme alışkanlığına dikkat etmelisin. Bir süredir uğraşını verdiğin kiloların bugünden itibaren yeniden hayatına girebilir, iştahına dur diyemeyebilirsin.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Bunun adına aklınıza yeni ve orijinal fikirler gelebilir. Hayata dair bazı sorgulamalar içerisinde olabilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen saatlerde yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde evren size en katı olduğunuz konularda farklı perspektifler kazandırmak için atağa geçecek.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat sizin için ying ve yang durumda. Bir yerden sürekli kaybediyor ve problemler yaşıyorsunuz, diğer taraftan ise sürekli kazanıyor ve mutlu oluyorsunuz. Süreç biraz dengesiz ve sizce adaletsiz ilerliyor olabilir. Bir miktar daha sabretmelisiniz. Her şey düzelecektir. Hisleriniz çok kuvvetli.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün finansal konularda hareket olası. Mevcut enerjilerin verdiği gerginlik huzur bozabilir. Öğleden sonra Mars'ın burcunuza geçişiyle birikmiş duygular açığa çıkabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz. Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün. Diğer yandan yeni şeyler öğrenmek için harekete geçmelisiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Yeni proje almanız, önemli bir anlaşma imzalamanız veya ciddi bir müşteri bulmanız, günün ana konuları olabilir. Tüm bunlar, gelirlerinizde hatırı sayılır artışlar meydana getireceklerdir.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>