Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Koç burcunda ilerlediği gün içerisinde sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Eğer hala kendinize dikkat etmeyip yoruyorsanız bugün metabolizmanız size dur diyebilir. Üstünüzdeki düşük enerjinin sebebi fiziksel olarak da bitkin düşmenizden kaynaklanabilir. Erken saatlerden itibaren Ay'ın Venüs ile sert açısı devrede olacak. Duygusal hayatınızda agresif olabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ters düştüğünüz konular olabilir. Geçmişteki gönül ilişkinizle ilgili de kendinize kızıyor olabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık, biraz geçmişe dair kişileri ve izleri temizlemeniz gerekebilir. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duymak isteyeceksin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Çalışan ya da mesaiye kalacak olan bir Boğa burcuysan, haftanın tüm ağırlığını üzerinde hissedebilirsin. Ancak bir yandan da kendini salmak istemeyerek, içsel hareketliliğini ortaya çıkaracaksın. Hala aklında olan bir kişi var, sana yapacağı jesti beklersen zaman kaybedebilirsin. Evin, duyguların, ilişkilerin ve dostluklarına yönelik gelişmeler gündeminde olacak. Ama sana şunu söyleyebilirim; hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak fikrini abartman, bugün anlam veremediğin duygu yoğunluğundan kaynaklanabilir. Güven duymak bir ihtiyaç haline gelebilir, her duyduğun sözden bir mana çıkartman, birileri tarafından itici bulunabilir. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan özellikle uzak durmanı öneririm.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri alacağınız bir gündesiniz. Üstünüzdeki yorgunluktan kurtulacağınız bazı fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeniye olan eğiliminiz sizi daha hırslı ve istekli kılacaktır.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkında olmadan giriştiğiniz konular riskli olabilir. Düşünmeden önemli adımlar atmamaya dikkat etmelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk sizin için çok önemli ve bugün aşkla alakalı alacağınız güzel haberler sizi oldukça rahat ettirecek.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretim ve yaratıcılığa odaklanıp huzur bozan düşünce ve düşmanlıklara takılmamanız faydalı olur. Gün boyunca finansal konularda hareket söz konusu. Sağlık sorunlarına karşı tedbirli olun ve bedeni zorlayan işlerden kaçının.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle doğru ilişki kurup kurmadığınızı bugün sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Zira gökyüzünde ?acaba doğru kararlar alıyor muyum?? diye sizi içsel sorgulamaya itecek Mars ve yönetici gezegeniniz Venüs, zorlayıcı etkiler taşımakta. Aldığınız kararları pişmanlık duymadan masaya yatırmanız en doğrusudur.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkiler, günün ana konularını oluşturacaklardır. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ederken veya bir eğlence faaliyetinde bulunurken, sizi bekleyen görevler aklınıza takılıp bir parça huzursuzluk duymanıza, ortamın tadını tam çıkaramamanıza neden olabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 38" R
Ay
Oğlak
03° 40' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 06"
Venüs
Koç
29° 00' 54"
Mars
Balık
28° 28' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 55"
Satürn
Balık
16° 25' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 19"
Neptün
Balık
28° 51' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 03"
Lilith
Başak
23° 09' 33"
True Node
Koç
15° 24' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>