Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün neredeyse yarısında Ay boşlukta ilerliyor olacak. 01:26-12:31 saatlerinde Ay boşlukta hareketine devam ederken sizler de kendinizle ilgili yeni bir şeye kalkışmasanız iyi olur. 12:31 olduğunda Ay İkizler burcuna geçiyor. Sizlerin daha çok maddi konuları ön plana çıkabilir. Para transferleriyle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Günün dikkat çeken olayı ise Mars ve Uranüs'ün Koç burcunda kavuşum yapmasıdır. Net olarak bu görünüm 09:27'de gerçekleşse de tüm gün etkileri sürecektir. Sizler özellikle sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ani bir medikal durum baş gösterebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa ilaçlarınızı, doktor randevularınızı sakın ihmal etmeyin. Fiziksel yaralanmalara sebep olacak her işten uzak durmalısınız. Bazılarınızı da bu psikolojik olarak etkileyecektir. Ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Geçmişte içinize attıklarınızı bugün bir anlık sinirle dışa vurabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı davranışlarını değiştiriyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugünyerinde beraber çalıştığın arkadaşlarına karşı tutumunu değiştirmen gerektiğini fark ettirecek olaylar yaşayabilirsin. Gün içerisinde bir süredir görüşmediğin insanların iletişime geçmesiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşayabilir ve kendini sürpriz bir buluşmayı organize ederken bulabilirsin. Yolun her zaman bu kadar sevgiden geçmiyor. Çünkü emek verilerek sevenlerdensin. Eğer yalnız bir Boğa burcuysan bu gidişata son verecek bir hamle yapabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle maddi konularda birbirinize göstermiş olduğunuz destek karşısında duygusallaşabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün uzun zamandır çözülmesi beklediğin miras ya da alacak davaların sonuçlanabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bıraktığınız ilişkilerinizle bugün meydana gelen ani karşılaşmalar sizleri bazı bilinmeyenlere götürebilir. Bazı haklılıklarınızı görebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili güven arayışı içinde olabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu konuda yeteneklerinizi kullanmanız işleri yoluna koyacaktır. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi enerjisiz hissedebilirsiniz. Bu durum kendinizi bir süredir çok fazla yoruyor olmanızdan. Dinlenmeyi ihmal etmeyin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yurt dışı, hukuki konular ya da yüksek öğretim alanında gelişmeler olası. Gün boyu ani gelişen olaylar huzur arzunuzla çelişebilir. Değişimi kabullenmek faydalı olur.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün topluluklar içinde bol iletişim kuracağınız bir gündesiniz. Toplantıdan toplantıya katılabilir, bütçe görüşmeleri yaparsınız. Birden çok işiniz aynı anda onaylanabilir. İlişkilerde abartılı diyaloglardan kaçının. Etrafınızdaki tüm insanlar kafa karışıklığına neden olmasın. Kimlerle ilerleyeceğinize önceden karar verin. Dans kursuna ya da bir egzersiz programına yazılabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu, yapacağınız seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>