Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şimdiki beraberliğinizde yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden hareket etmemelisiniz Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor.

Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var.

Ekonominin çalkantılı olduğu bu günlerde siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Şimdi rahatlamak için uygun bir zaman değil. Durumunuz gittikçe iyiye gidiyor.

Bazı huylarınız sizi çok yıpratıyor. İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğinize yönelik sağlıklı kararlar alabileceğiniz ve kendinizi bir çok anlamda güvende hissetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel anlamda oldukça pozitif etkiler altına gireceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Oldukça hızlı düşüneceksiniz ve kararlarınız son derece sağlıklı olacaktır. Maddi konularda çalışmalar yapacaksınız ve sonucu olumlu olacak yatırımlar yapabileceksiniz. Enerjinizi olumlu olarak sizin için öncelikli işlere kanalize etmeyi başaracaksınız. Kararlarınız son derece olumlu olacaktır.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Salı gününe uyanıyoruz. Bu karşıtlık, çalışma hayatına ilişkin konular üzerinde geldiğimiz son noktanın bizi pek tatmin etmediğini, sürekli birileriyle iyi geçinmek zorunda kalmanın bizi yorduğunun göstergesidir.  Biz bir yandan kişisel anlamda gelişime önem veriyoruz ancak diğer yandan huzur bulamadığımız için tepkisel davranıyoruz. Bu tepki bizi bazen hayattan uzaklaştırıyor, gerginleştiriyor. Bu saatte sakin olmakta yarar var. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, adımlarınızı her konuda dikkatlice atmaya, doğru seçimlerde bulunmak için derinlemesine düşünmeye çalışırsınız. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iş-yolculuk-sağlık, yakın çevremizle olan ilişkimizi gözden geçirecek ve aksayan noktalar üzerinde duracağız. Kimlerle ortaklaşa yaşıyoruz veya kimlerle işbirliği içindeyiz bunlar üzerinde duracağız. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde birlikteyaptığınız veya beraber çalıştığınız kişilerle geçinmek çok kolay olmayabilir. İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize sevmediğiniz insanlarla uğraşabilmek için zaman yaratıyor gibisiniz. Zamanınızı sevdiklerinize ayırın.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda ve çocuklarınızla iletişiminizde pozitif değerler üretebileceğiniz, birlikte keyifli zaman geçireceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi göstermeniz gereken alanlar, etkinlik, sunum ve projelerin tanıtımı gibi konularda şanslarınız olacak.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 13' 00" R
Ay
Oğlak
22° 20' 40"
Merkür
Koç
16° 48' 52"
Venüs
Boğa
00° 44' 06"
Mars
Balık
29° 33' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 24"
Uranüs
Boğa
22° 20' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 48"
Lilith
Başak
23° 18' 50"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>