Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok.

Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak. Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir.

Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil. Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir.

Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 09:38 Ay-Merkür görünüm etkisinde, birileri sizi eleştirmeye kalktığında veya sizin önünüze geçmeye çalıştığında, haksızlık yaptığında buna anlayış göstermeniz kolay olmaz. Bu etki altında kişi tutkularının gayet iyi farkındadır. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, neleri arzu ettiğinizi, neler yapmak istediğinizi belirlemeniz halinde, isteklerinizi elde edebileceğinizi vurguluyor. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Ancak tam bir rahatlık için, önce yapılması gereken işler vardır. Bunlar halledilmeden kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, çevrenize karşı hassasiyetle davranmanızı, ailevi değerlerinizi önemsemenizi, kendinizi güven içinde hissetmekten hoşlandığınızı gösteriyor. Bu durumda farklı bir şeyler yaşamanız, şöyle kabuğunuzdan çıkıp dünyaya karışmanız pek mümkün olmaz. Çünkü kaybetmekten korkarsınız. İşte bu hal, sizde gerilim yaratabilir. Kendi kendinizi engellediğiniz için, biriken enerji dışa yönelmeyince gerilim altına girersiniz. Yapılması gereken, hem ruhsal hem de bedensel olarak rahatlamak kendinize baskı uygulamamak, her şeye sinirlenmemek, endişeli davranmamaktır. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir davete biraz isteksiz gidebilirsiniz. Ancak, tanışacağınız kişilerden keyif alacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. Farklı kişilerle karşılaşabilir, alıştığınız tarzın tamamen dışında olduğu halde dost olabilirsiniz. Hatta aşık olmanız bile mümkün.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğinizi bu tarihten sonra hızlanmasıyla yakın çevrenizle vakit geçirmenizi gerektirecek bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı hassasiyetler, belirsizlikler olsa, başkalarından destek bulmak zor değil.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş konusunda ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.Gereksiz harcamalardan kaçının. Evli arkadaşınızın sizle dertleşmesi kafanızı biraz karıştırabilir.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi hayatın akışına bırakmakta zorlanmayacağınız bir gün olabilir. Fedakar, merhametli, anlayışlı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hayır ve bağış işleriyle ilgilenebilir, başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ortak parasal konularda her zamankinden daha mantıklı ve ekonomik davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim halinde olacağınız insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirlerinize hâkim olun ve tepkilerinizi iyi kontrol edin.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolda tanışacağınız bir insana bugün ilgi duyabilirsiniz. Bu yüzden aklınız bayağı karışır. Bu insanın gerçekte sizinle olan uyumunu anlamadan bir karar almayın. Çünkü yanılma ihtimaliniz yüksek. Hayatın sunduğu ikilemler arasında gidip gelirsiniz. Masaj, meditasyon zamanı!

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>