Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, seven birinin gözüyle bakıyor. İlişkinizdeki sorular size ait. Aşkla cinselliği birbirine karıştırıp karıştırmadığınızı sorgularken, yaşadığınız heyecanın aşkla ne kadar bağlantılı olduğunu da artık keşfetmelisiniz.

Bugün yine zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaman darlığı çektiğiniz konular, genellikle esnek olduğunuz durumlarda ortaya çıkıyor. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gelişme, size yeni açılımlar sunabilir.

Bu konuda akıl danışacağınız insanlar var. Kararsızlık çektiğiniz bir alım işinde bağımsız davranmanız, problem çıkartacak. Para isteğine yeşil ışık yaktığınız biri bugünlerde biraz ısrarcı olabilir.

Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışmanız daha yerinde olur. Planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aniden karşınıza çıkan bir konuda karar vermeniz gerekecek. Karar verirken zorlanacaksınız, ama vereceğiniz karar isabetli olacak. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:29 Ay-Merkür görünümünde, maddi konularda gayet akıllıca hareket etmekte yarar var. Bir iş, bir fırsat veya bir teklif önünüze geldiğinde, bunu artı ve eksileriyle iyice bir ele alınız. Borç-Alacak gibi konularda ileriyi düşünerek gözden geçiriniz. Saat 10:44 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacımız var. Saat 14:32-20:54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu saatler arasında dürüstlük ve doğruluk, huzur ve güvence olguları üzerinde düşünürüz. Mevcut durumumuz sıkıntılı ise, bunu nasıl düzeltebileceğimizi, eğer huzurlu isek, bunun sürekli olmasını isteriz. Ruh halimizde iniş ve çıkışlar olsa da, olumsuz düşünmeyiz. Mutlaka her şey yoluna girecektir düşünürüz. Saat 20:54 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla bir araya gelmek, paylaşımlarda bulunmak; keyfini yerine getirecek. Farklı kültürlerle tanışman mümkün.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir. Hürriyet Aile /

17 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak ve değişik uğraşlara yönelmek için uygun koşullar var. Ayrıca uzun vadeli hedefler geliştirebilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam olarak anlayamadığınız şeyler yaşayabilirsiniz. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz ama hatalara açıksınız.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda size ilham veren insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan keyif alabilirsiniz. İletişiminizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Zihninizi yoran kişiler, sıkıcı durumlar için çözüm odaklı yaklaşın. Tartışma ve öfke hiçbir sorunu çözmez. Öğleden sonra günün hızlanan temposuna ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 04" R
Ay
Boğa
07° 30' 26" R
Merkür
Koç
21° 17' 52"
Venüs
Boğa
09° 46' 36"
Mars
Koç
05° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 36"
Satürn
Balık
17° 10' 31"
Uranüs
Boğa
22° 45' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 13"
Lilith
Başak
24° 07' 40"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>