Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor.

İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişi sizsiniz. İnsanları dinlemeyi bildiğiniz için size konuşuyorlar. Ağzınızın sıkılığı da cabası. Ama sizin sır verebileceğiniz insan sayısı çok az.

Taşınmanın eşiğinde olmanız sizi ürkütüyor. Ne kadar pahalı olduğunu eski deneyimlerinizden biliyorsunuz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Olaylara karşı oldukça hassas olacağınız ve duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız. İlgi duyduğunuz bir şeyle,bir sorumluluğunuz arasında kalıp bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda detaylara son derece dikkat etmeli ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Yeni bir karar vermeyin.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 11:26 Ay-Güneş olumlu görünümü yeni haftanın ilk etkili olacak enerjisidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda,ortaklıklarında titiz ve bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Karşı cinsle olan her türlü bağlantınızı güçlendiriyor. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, ilişkinizi ilgilendiren konularda ileriye yönelik olarak derinlemesine düşüneceğiz.  Eğer sorunlarınız varsa bunları partnerinizle  ele almalısınız. Bu görünüm ilişkisi olmayanların,  ileriye yönelik  hedeflerini  gerçekleştirme yolunda onları destekleyecek bir partnere  ihtiyaç duyduklarını gösteriyor. Zayıflıklarınızı, güçlü inancınızla aşabilirsiniz. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hayatı bir oyun gibi görmeden yapmayı düşündüklerimizi ciddi anlamda gözden geçirmemiz gerekiyor. Sevdiklerimizle olan bağlantılarımız bizi rahatlatabilir. Yaşam sevincimizi yükselten, gerginlikten uzak durmamızı sağlayan insanlara ihtiyacımız var. Bu zaman diliminde, günlük hayatın ritmi yavaşlayabilir. Seçici davranabilir, mükemmeli arzu ederiz. Yeni bir karar almak uygun değildir. İyice gözden geçirmekte yarar vardır. Aşk hayatımız, çevremizle olan bağlantılarımızda hatalar ve yanlışların üzerinde daha fazla durabiliriz. Bir yanımız her şeyi affetmeye hazırdır ancak diğer yanımız endişelidir. Saat 21:29 itibariyle Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, hissettiklerimizi tam olarak izah etmekten kaçınabiliriz. Sağlığınızla yakından ilgilenme veya birilerine yardım etme, işlerinizi düzenleme anlamında etkili olan bu enerji, çevrenizdeki kişilerle uzlaşıdan yana olduğunuzu gösterir. Genelde yardımcı ve naziksinizdir. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan her şeyden hoşnut kalırsınız. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir. Mevcut durumunuzu tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz daha gerçekçi sonuçlar çıkartabilirsiniz. Değişiklikten çekinmemeniz durumundahayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha heyecanlı ve iyimsersiniz. Üstelik yaratıcı çalışmalarınızda daha üretken olabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim becerileriniz artacak. Gerek işe gerekse özel hayatınıza dair sohbetlerinizde oldukça ikna edici olabilirsiniz. Keyiflere dair uğraşlarınıza öncelik verebilirsiniz. Bu yöndeki harcamalarınızda artış gözüküyor.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... Olaylardan olumlu veya olumsuz etkileneceğiniz gündesiniz. Kartınızın da söylediği gibi kutsal ve iyi niyetli olmanız sorgulanmanıza neden oluyor.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 52"
Ay
Kova
14° 59' 40"
Merkür
Koç
17° 30' 24"
Venüs
Boğa
02° 45' 46"
Mars
Koç
00° 49' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 29"
Satürn
Balık
16° 42' 02"
Uranüs
Boğa
22° 25' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 22"
Lilith
Başak
23° 29' 47"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>