Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

ugün sevgilinizle küçük bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Geçmişte işlemiş olduğunuz bir hatayı yüzünüze vurabilir. Gerginliğinizi ona yansıtmamaya çalışın.

Çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işin altından çıkmak için bir dost eline muhtaçsınız. Sorunlarınızı paylaşabilecek birisini bulun. Kendinizi bu kadar zorlamanın manası yok.

Uzun zamandır bir yerden para bekliyordunuz ve kısa bir zaman önce fazla harcamalarda bulundunuz. Beklediğiniz parayı yakın bir zamanda bulamayacaksınız.

Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız gün içinde sıkıntı duymanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:13 Ay-Satürn görünümü, maddi ve manevi anlamda başkalarıyla aramızdaki sorunları, alışverişleri, ilişkileri gözden geçiririz. Bizi rahatsız eden konuları nasıl çözüme kavuşturmak gerektiğini bilinçli şekilde ele almamızda yarar vardır. Saat 05:14 da Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Beklentilerinize uygun gelişmeler yaşanmasını, etrafınızdaki insanların fikirlerinizi değerli bulmasını arzuladığınız bugün, ters bir durum oluştuğunda tepkilerinizi denetlemeniz zor olduğu gibi kendinizi kurban durumuna düşmüş gibi hissedebilirsiniz. İşte bu bakış açısı içinizde öfke birikmesine yol açabilir. Neden ben bu durumdayım diyerek duygusal tepkilerde bulunabilirsiniz. Sakin olmakta fayda var. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hem aşk hem kazancınızla alakalı konularda mantıklı düşünmeniz yerinde olur. Hayatta hiç bir şeyin mükemmel olmadığını biliyoruz. Elimizden geldiğince huzur bulmak niyetindeyiz. Oysaki boşluk süresince bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünerek hassaslaşırız. Saat 14:16 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerin önemi vurgulanıyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi yoluna koymak için birilerine karşı anlayışlı olmak gerekebilir. Kimsenin hatırını kırmak istemezsiniz. Ancak takdir edilmiyorsanız bir hayli içerlersiniz. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteliği olan bir Boğa burcuysan partnerine fevri davranabilirsin. Bekar bir Boğa burcuysan geçmişi düşünebilirsin.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekiciliğinizin yüksek olmasının nedeni belki de bu kadar iyimser hissetmeniz. Aşktan aldığınız önemli adımlarla kendinizi daha mutlu ve pozitif hissedebilirsiniz. Aşkta önemli roller üstlenmeniz gereken de bir gün. Sevgi temelli davranışlar umut verecek.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonra sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Sabırlı olun.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle sonrasına kadar sevdikleriniz, aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olurken ardından gelen saatlerde çalışkan yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Uğraş vealanınızla ilgili konular, çalışma ortamınızdaki olaylar sizi meşgul edebilir.

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularının üzerine düşebilirsiniz. Seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Bugün, dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meselelerde titiz bir davranış yapısıyla güne başlıyorsunuz. Ancak sabah saatlerinden itibaren bir parça bu telaşlı enerjiden sıyırılacaksınız.Ay'ın boşluk etkisinde kalacağı süreci hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklayabilirsiniz. Günü çocuklarınızla haşır neşir olarak ve fazla zihninizi meşgul etmeyerek geçirebilirsiniz. Zihninizi daha somut kullanabileceğiniz öğleden sonra saatleri ise hizmet alanınızdaki işlerin planlamasını yapabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinde kavgalardan kaçınmanız yararınıza olacaktır.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duyguların kabarması mümkündür. Bunların mantığınızı gölgelemesine ve sizi fevrileştirmesine engel olmalısınız. Dışarıdan fazla etkilenmeyin ve kendi çizdiğiniz yolda devam edin. Sağlığınız konuisunda endişeye kapımanız gereksiz.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 44" R
Ay
Terazi
15° 44' 07" R
Merkür
Boğa
05° 21' 56"
Venüs
Boğa
24° 57' 44"
Mars
Koç
14° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 12"
Satürn
Balık
18° 04' 02"
Uranüs
Boğa
23° 28' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 43"
Lilith
Başak
25° 29' 47"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>