Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli. Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcunda hareketini sürdüren Ay, sabahın ilk ışıklarında Plüton ile karşıt açısını kesinleştiriyor. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Riskli hareketlerden uzak durmalısınız. İletişim kurduğunuz kişilere karşı agresif tavrınız aranızdaki tansiyonu yükseltebilir. Neyse ki tam ihtiyaç anında Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açı devreye giriyor. Günün ilk yarısında kendinizi mutlu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 17:17-18:20 arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bir saatlik zaman diliminde attığınız mesajlar, mailler havada kalabilir. İletildiğinden emin olun. Saat 18:20 sonrası Aslan burcuna geçiş yapan Ay, daha sakin bir gün yaşayabileceğinizi gösteriyor. Ailenize ve evinize vakit harcayabilirsiniz. Gece olduğunda Ay-Mars kontağının etkisi devrede olacak. Evinizde riskli işlerden sakının. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine alan belirlemeye çalışacaksın!Bugünlerde güçlü olmanı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Bazı zaaflarının farkında olmana rağmen, onları gidermek konusunda ağırkanlı kalabiliyorsun. Bugün aklına gelen yeni fikirler hakkında araştırma ve inceleme yapmak, kendine yeni bir uzmanlık alanı edinmek yaratıcı fikirlerini beslemek ön planda olacak. Karşına çıkacak sürpriz teklifleri iyi düşünerek karar vermen seni bambaşka bir yol ayrımına getirebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizi oluşabilir. Aman dikkat! Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğün dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğiniz oldukça hızlanıyor olacak. Seyahat, eğitim ve iletişimsel konularda gelecek ve geçmiş sorgulamaları yapabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde hareketlilik ve bolca konuşma olabilir. Kendinizi zihinsel açıdan daha güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış kaynaklardan gelen problemlerden ötürü dostlarınıza yardım etmeniz gerekebilir. Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa burcu etrafınızdaki herkes sizi takdir ediyor. Yöntemler ne olursa olsun, konu ne olursa olsun ayakta dimdik, sapasağlam durmayı başarıyorsunuz. Herkes ne kadar efor sarf ettiğinizin farkında. Siz kendi görüntünüz ile alakalı bazı yanılgılara düşebilirsiniz ancak toplumun sizin ile alakalı kanaati sağlam.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakın çevrede duygusal hassasiyetler artıran olaylar ve yaşlılarla çatışmalar olası. Empati kurmak, ilişkilerde objektif tutumlar sergilemek faydalı olur.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Neptün arasında oluşan olumlu etkileşim sizin sanatçı kimliğinizi daha güçlendirecek. Sezgilerle düşüncelerinizi bir potada eritebilirsiniz. Ayrıca mistik deneyimler yaşayabileceğiniz ilişkilere çekilebilirsiniz. Sanatsal girişimleriniz için olumlu bir gündesiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 16" R
Ay
Koç
20° 23' 17" R
Merkür
Koç
20° 21' 31"
Venüs
Boğa
08° 20' 24"
Mars
Koç
04° 18' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 09"
Satürn
Balık
17° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 41' 23"
Neptün
Balık
29° 04' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 24"
Lilith
Başak
23° 59' 55"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>