Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz, yuvamızla alakalı konulardan biraz uzaklaşıp, işimize gücümüze bakma vaktimizi hatırlatıyor. Çalışmalarınızı, projelerinizi, epeydir hazırlık yaptığınız işlerinizi şimdi işveren veya diğer kişilere sunabilirsiniz. Nasıl tepki alacağınız sizin bir hayli önemli olabilir. Heyecan duymanız doğaldır. Kendinizi güveniniz, yaptığınız işten emin olunuz. Bu sizi rahatlatır. Tam tersine içinize gömülürseniz, sizi birilerinin fark etmesi mümkün olmaz. Beğenilir veya beğenilmez. Burada önemli olan, sorumluluk bilinci içinde, elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermenizdir. Eğer nicedirarıyorsanız. Şimdi size haber gelir görüşmeye çağrılırsınız. Size verebilecekleri miktarı söylerler. Hemen tepki göstermeyelim. Ekip çalışmalarına açık olalım. Takıldığınız bir şeyler olursa bunları soralım, öğrenelim. Size başkaları, sizin istediğiniz gibi davranmayabilir. Bunları ego sorunu yapmayın. Dolunayın Uranüs ile görünümü,hayatınızı ilgilendiren konularda piyasa şartlarını göz önüne almanın yararlı olacağını söylüyor. Belki işinize gelmeyen durumlar olabilir. Beklemeniz gerekebilir. Burada önemli olan esnek düşünebilmek. Çünkü o kadar rahatsız edici durum yok. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sessiz, sakin ortamları, sanatla alakalı konuları, ılımlı insanlarla olmayı tercih edeceğiz. Sevdiklerimize ve sevdiğimiz şeylere düşkün olacağız. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Bu dönem, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size çok fazla görev veya sorumluluk yüklemeye çalışan kişiler olabilir. Ancak, kendinize zaman ayırmak istiyorsanız ek sorumluluklardan kaçınmalısınız. Ortaya koyabileceğinizden daha fazlası için söz vermemenizde fayda var. Kariyerinizi, ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular veya endişeler kendi kendinize kalmanıza ya da kendiişlerinizle uğraşmanıza izin vermeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak bu Ay Tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Politik arenada işleri alt üst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor bu tutulma.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular olabilir. Çevrenizde değişen olaylardan etkilenebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işler konusunda üstlerinizden destek alabilirsiniz. İyimser tavrınızı gün boyu korumak size iyi gelecektir.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rakip gördüğünüz kişiler başarılı olunca seviniyorsunuz. Bu huyunuz sizin yalın ve temiz kişiliğinizi ortaya koyuyor. Ama sizi destekleyenler kaç kişi var?

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Ay tutulması özel hayatınızı, aile ilişkilerinizi, güvenlikle ve yerleşimle ilgili konuları temsil ediyor. Bu yüzden bu konularda beklenmedik duygusal oluşumlar karşınıza gelebilir.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak teknolojik bir projede söz sahibiyseniz bu projenin sonuna ulaşmış olabilirsiniz. İhtiyacınız olan bir fikirle ilgili farkındalık geliştirebilirsiniz. Bu durum sizin mesleki ilerlemenizde katkı sağlayabilir.Annenizle ilgili bir duyusal sürecin sonuna erişmiş olabilirsiniz. Özgürleşme, affetme ve rahatlama yaşayabilirsiniz. Sıra dışı bir duruma dahil olabilirsiniz. Toplum nezdinde marjinal olarak nitelendirilebilecek bir konuda kendi değerlerinize ve duygusal yapınıza göre bir çıkarım belirleyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>