Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri kendiniz için değerlendirebilir, iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz. Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, toplumsal ilişkilerde ılımlı, uyumlu, huzurlu, sakin, şefkatli davranmaya özen göstermenin işaretçisidir. Ancak çıkarlar söz konusu olduğunda insanların tavırları, sizinle olan paylaşımı, eş veyaortağının yaklaşım tarzının pek de arzu etmediğiniz şekilde geliştiğini gösterir. İşte bu durum sizi bir hayli üzmekte, gerginleştirmekte ve engellendiğinizi düşünmektesiniz. Bu görünüm sizin borç-alacak, miras, kredi, bankalarla alakalı konularda da zorlandığınızın göstergesidir. Dışa belli etmeseniz de bu yazdığım meseleler gün içinde sizi bir hayli düşündürebilir, zorlayabilir. Saat 06:00 itibariyle hayatı farklı bir açıdan ele almamızı sağlayan Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunu düşüneceğiz. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü güven-huzur olgularının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha vurguluyor. Çünkü geleceğimiz için bunların şart olduğunu düşüneceğiz. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu enerjinin sizler açısından anlamı, gerek ilişkiniz ve gerekse iletişimsel konularda gizli saklı hareket etmeye, özel konularınızı kimsenin bilmesini istemeyeceğiniz şekilde saklamanıza neden olabilir. Fakat enerji öylesine güçlüdür ki, dışarıdan bakıldığında içinde bulunduğunuz durum pek belli olmasa da, siz iç dünyanızda oldukça hareketlisinizdir. Tutkularınız fazlasıyla ön plandadır. Yasak olanın çekiciliğine kendinizi öylesine kaptırırsınız ki, sizi durdurmak pek mümkün değildir. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa bunlarla geri planda yoğun ve sert bir şekilde mücadele gösterebilirsiniz. Gizli aşk ilişkinizle ilgili duygularınız yoğunlaşabilir. İlişkisi olmayanlar bu enerji altında gözlerden uzak kaçamaklar yaşamaktan zevk alabilirler. İlişkisinde sorun olanlar bu enerji altında iç hesaplaşmalarda bulunabilirler. Kısaca hareketlilik göz önünde, çevrenizdekilerin bilgisi dahilinde değil, daha çok iç dünyanızda ve perde arkasında daha fazla yoğundur. Sahip olma güdünüzü, tutkularınız şekillendirebilir. Oysaki yöneticiniz geri harekette olduğu için, son derece dikkatli hareket etmek ve gerçeklerden uzak durmadan, acele kararlar vermeden düşünmek lazımdır. Yani duygularınızın sizi esir almasına izin vermeyiniz. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki kişilerin fikirlerini eleştirmesi tartışmalara neden olabilir. Görüşlerini anlatırken sert bir imaj çizmemelisin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutinlerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Ofis arkadaşlarınız ve alt çalışanlarınızla ilgili önemli motivasyon planları yapılabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konularla, başkalarının duyguları ile daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Biraz daha esnek olmaya bakmalısınız.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yolunuza devam edin. Böyle daha iyi olacaktır.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime oldukça açık bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Spiritüel, mistik konulara duyduğunuz ilgi ve merak sizi hoş insanlarla karşılaştırabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz veya ortaklarınız ile bir araya gelip metafizik ve doğaüstü konulardan bahsetmek, bu tip etkinliklere katılmak gibi bir değişiklik yapabilirsiniz. Partneriniz ve ortaklarınıza karşı merhamet duygusunun yükselebileceği bir konumdasınız. Psikolojik ve manevi destek verebilirsiniz. Maddi yetersizlikler nedeniyle sosyal çevrenizde yoksunluk hissetmeniz söz konusu olabilir. Borçlarınız, maddi yükümlülükleriniz nedeniyle toplumsal etkinliklerden uzaklaşmanız ve bu tip alanlarda yetersizlik hissetmeniz söz konusu olabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızdaki dalgalanmalar ve duygusal hareketlenmeler, hayata olan bakış açınız üzerinde etkiler yaratarak, bazı şeyleri yanlış anlamanıza veya kişiselleştirmenize yol açabilir. Sert, duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 53" R
Ay
Terazi
12° 15' 15"
Merkür
Boğa
04° 57' 23"
Venüs
Boğa
24° 36' 13"
Mars
Koç
14° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 04"
Satürn
Balık
18° 02' 54"
Uranüs
Boğa
23° 27' 23"
Neptün
Balık
29° 25' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 51"
Lilith
Başak
25° 27' 50"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>