Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük sorumluluklarınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Planlı olmazsanız zararlı çıkabilirsiniz. Gökyüzündeki gerginlik sizin için evle ilgili konularda yoğunlaşabilir. Günü mücadele ederek geçirebilir, aşırı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma  günümüz saat 06:10 Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında geçecek. Bu enerji, kişinin sevdiklerini veya kendisi seven insanları, sınırlarını, evini, ailesini cömert yüreğiyle sarıp sarmalaması olarak görürüm daima.  Ayrıca yaşanılan yeri güzelleştirmek, görkemli kılmak adına size yardımcı bir enerji olarak düşünüyorum. Tabii ki övülmek, farkınızın bilinmesi, şöyle bir sırtınızın sıvanmasını beklemek hakkınızdır. Egonuz Ay-Aslan günlerinde  yükselir. Bugünyerinizde veya dışarıda bile olsanız, mutlaka ailenizi veya evinizi merkez alırsınız.  Sözgelimi, evinizin ihtiyaçları, kendi özel ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Aşkta seçici düşünmemizi sağlayan Ay-Aslan geçişlerinde sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da fikirlerini almakta yarar vardır. Birileri sizi alkışlamasa da, siz güzelliklerinizi sunmaya devam ediniz. En azından o güzellikler etrafınızda koruyucu bir enerji oluşturur.Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, ailemiz ve yakınlarımızla alakalı konuların ev içinde görüşülmesi, çevre değişikliği ve finansal ortaklıklar ve de mali konular üzerinde etkilidir. Arzu ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak ödemelerimiz, hukukla alakalı konularda zorlanıyorsak, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak durumundayız. Hangi meseleye öncelik tanımanız gerektiğini bilmelisiniz. Elinizde olmadan yaşanan veya  sizi rahatsız eden meseleler varsa,  bunları çözüme kavuşturayım diye de risk almayınız. Miras ve aileye ait bir mülkün paylaşımı gibi konular da, bugün gündem maddenizde yer alabilir. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün.Satürn, kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki tavsiyelerinizin veya eleştirilerinizin karşı taraf için olumlu değişikliklerin yolunu açma olasılığı olmasına rağmen, bu kişilerin sizi dinlememesi veya size kırılması olasılığına karşı da plan yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aile yadigarı ev veya arazilerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Taşınmaz mülklerle ilgili değişim teması öne çıkıyor. Gerekirse emlak konularında uzman biriyle görüşüp geciktirmeden işlerinizi halletmeye bakın. Sağlamlık arayışınız kuruntulara sebep olabilir.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKICI bir gün olabilir sizin için. Ama aksam saatlerinde keyifli sohbetler sizi bekliyor. Uzun zamandır böyle iyi vakit geçirmemiştiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>