Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir.

Birikiminiz hızla eriyor. Biraz daha yavaş yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor.

Bir can dostunuz bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam ediyor. Bütün aldırmazlığına rağmen sıkı bir dost gibi onu kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük irili ufaklı problemlerle yorgun hissediyorsunuz. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranıyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 07:58 Ay itibariyle burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü,  ortaklık ilişkilerini hemhem de maddi anlamda ele almanızı  sağlar. Borçlarınızın bir kısmını ödeyebilir, işinize daha fazla önem vererek, fırsatları değerlendirebilirsiniz. İş ortamında birlik ve beraberliğe önem vermekte yarar var. Size ufak bir tavsiyem olacak, eğer bazı kişilerden beklediğiniz destekler gecikiyorsa veya yatırım-kredi veya borçlarınızla ilgili bir sıkışıklık varsa, bunlar ay sonunda yapılacak görüşme veya gelişmeler sayesinde yerine oturabilir. Bu durumda olanların, biraz daha sabırlı olmasını tavsiye ediyorum Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,  

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin neler yaptığını dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor. Çözümler sunarak varlığınızı hissettirmeniz yerinde olur. Olaylara katılımda bulunmanız ya da hümanist aktivitelere katılmanız endişelerinizi giderebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayacaksınız. Gün içinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi ve birlikte olduğunuz gruplarda dalgalanmalar olabilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şartlar sizin istediğiniz gibi şekillenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili programlar ve koşturmalar içinde olabilirsiniz. Günlük işlerinizi alacağınız desteklerle kolay halledeceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve tepkiselliğinizin oldukça yüksek olabileceği Ay'ın Koç burcu geçişi gecenin başlangıcına kadar devam edecektir. Gece yaklaşırken içinize kapanık ve isteksiz bir ruh haline sahip olabilirsiniz.Gün boyu kontrolünüz dışında gelişen olaylara ve hadiselere çaresizce ve biraz da öfkeli bir tutumla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki tüm öfke patlamalarını ortaya dökme konusunda hizmet alanı yahutortamındaki kişilerle paylaşımda bulunabilirsiniz. Ancak cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat etmeniz gerekebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>