Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu finansal yönde daha ciddi düşünmemizi sağlayıcıdır. Öyle çok fazla rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümü, borcu borçla kapamak fikrinin yanlış olduğunu, eğer gerçekçi düşünürsek, bunun pek de faydasının olmayacağını gösteriyor. Evet birileri yardımcı olmak isteyebilir. Ancak bunun daha sonra bizi zorlayıp zorlamayacağını hesaba katmak lazım. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü, doğru bilgilenmeye verilen önemin göstergesidir. Her durumu dikkatli bir şekilde analiz edersiniz. İşi şansa bırakmazsınız. Ciddi ve tutarlı olana yönelirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda da durum budur. Her şey düzgün olsun, verimli gelişsin diye elinizden geleni yaparsınız. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, deneyimlere açık olmamızı ve özgüven duygumuzun yükselmesini sağlıyor. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelenteklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu itibariyle, ilişkileriniz ön planda ve etrafınızda korumanız gereken kişiler olabilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin (kardeşler, teyzeler, akrabalar, komşular v.b) sabrını zorlayabilirsiniz, ama ardından ilişkiler samimileşiyor. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda tartışmalar söz konusu olabilir. Sosyal ilişkiler dikkat gerektiriyor. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde bazı bağlayıcı durumlar duygusal açıdan yorucu olabilir. Bakış açınızı yenilemenizde fayda var.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde ve parasal konularda amaçlarınızı sorgulamalısınız. Arkadaşlarınızla olan parasal bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir. Kimseye borç vermeyin ve kimseden borç almayın.

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Borç ödemeleriniz için en uygun zamanda bulunuyorsunuz.Ortaklı kazanımlarınız veya başkalarının maddi potansiyelinden faydalandığınız gelirlerinizde bugün de olumlu enerjiler söz konusudur. Ancak bugün maddi konularda depresif ve umutsuz hissedebileceğiniz bir dönemle de karşılaşmanız mümkündür. Hobilerinize yönelseniz rahatlarsınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>