Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay hareketini Terazi burcunda sürdürüyor olacak. 14:12'de ise dolunay gerçekleşiyor olacak. Bu dolunayda sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Beklenmedik bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Ofiste de gergin olabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten kaçının. Saat 15:40 olduğunda ise Ay hareketine Akrep burcunda devam edecek. Günün devamında ilişkilerinize ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ayrıntılı dolunay yazısı için tıklayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını düzenliyorsun!Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Bugün aynı anda birkaç duygu yaşayabilirsin. Duygularında denge bulmaya çalışacaksın. Ancak bazı duygular yüksek yaşanır unutma. Bugün iletişim konusunda özellikle temkinli olmalısın. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, bir yakının referansı ilegörüşmesine davet edilebilirsin. İlişkine dair sorunları biraz daha anlayışlı davranarak çözebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, eski sevgilin yeniden gündeme gelebilir ancak bu sefer ailenden sıkı bir ültimatom alabilirsin. Bugün aynı zamanda yaşam alanını daha dinamik hale getirmek için çeşitli düzenlemeler yapabilirsin.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bir ilişkideki sorunlar tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi gözden geçirmek için güzel bir gündesiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullar sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. İşlerinizde sabırlı olmanız gereken bir haftadasınız. Sizi yoran koşullara karşı daha kabullenir olmalısınız. Gün içinde eş veya ortağınızla ilgili konularda krizler yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerle dengeyi yakalamak için uğraşabilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuların, manevi konulardan daha önemli olduğu bir güne girebilirsiniz. Kendinizi garantiye almak için akla yatkın olmayan işlere girmeye çalışabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa burcu haftanın songününde çalışma ortamınızda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Son dönemde çok çalışıyorsunuz ve bu da size iyi geliyor. Kendinizi daha özgür ve yenilikçi hissediyorsunuz. Hala şansınızın dönmediği konular olsa da genel anlamda daha düzenli ve sabit bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu doğal yeteneklerinizin kendiliğinden açılacağı imkanlarınız var. Yarım kalan işleri tamamlamak için koşullar uygun. Akşam yoğunlaşan destek arayışı ile eski arkadaşlarınızla temasa geçebilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda meydana gelen Dolunay size bir ilişkinin bitmesi gerektiğinin farkındalığını taşıyacak. Tembellik yapıp bu ilişkinin hayatınızda kalmasına sakın izin vermeyin. Sonrasında üzülürsünüz. Gündelik hayattaarkadaşlarınızdan ayrılanlar olabilir. Migren, böbreklerde sıkıntı ortaya çıkabilir. Stresten uzak durmaya çalışın.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>