Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, çok eski yakın bir arkadaşınızı biraz çıkarcı, hesapçı olarak görmesi sizi üzüyor. Aralarındaki negatif elektriklenme sizi iki arada, bir derede bırakıyor.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, paranızı kendi kişisel zevklerinize harcadığınızda beceriksizliğe dönüşüyor, bir anda savruk biri olabiliyorsunuz

Bugünlerde bir davranışınız dostunuzu zor duruma sokabilir. Hoşlanmadığınız birinin onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz. Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, ister aşk ister uzun soluklu ilişki olsun, bir yanıyla titiz düşüneceğiz, kritik edeceğiz. Diğer taraftan işimize gelmediğinde olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazır olacağız. Bu tabii ki bizi yorabilir. Öncelikle biz aşka nasıl bakıyoruz, hayatı nasıl ele alıyoruz, ne gibi kriterleri önemsiyoruz. Bunu bir tespit edelim. Kimse mükemmel olmak zorunda değil, bunu da bilelim. Gerek toplumsal ilişkilerde gerek ideallerimiz söz konusu olduğunda önce kendimize bir ayna tutalım. Bizim de mükemmel olmadığımızı bilerek, gerçekçi düşünelim. Merkür-Balık burcunda ilerlediği için sezgilerimiz son derece yüksek. Birçok meseleyi kendimize göre yorumluyor, hissediyoruz. Ancak gerçekleri göz ardı etmeyelim. Şikayet ettiklerimizin yaratıcısı olmayalım. Bu Dolunayda çıkarlarımızı tabii ki düşüneceğiz. İlişkilerde, ortaklıklarda, dostluklarda, hedef belirlemede akılcı davranacağız. Fakat sürekli bir şeyleri, eleştirmek sonra kendimizle çelişkiye düşmek yanlış olur. Birkaç gün sonra Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizi çok fazla yormayınız, stresten uzak durunuz. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini denetleyeceğin bir gün. Daha sonra pişman olmamak için, bir denge kurmaya karar vereceksin.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda karşınızdaki kişiden beklentilerinizi çok fazla yükseltip hayal kırıklığı yaşamak yerine herkesten olabilecek davranışları yapmasını beklemek daha doğru bir beklenti olacaktır. Bu konudaki görüşlerinizi sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınıza anlatmak yerine partnerinize karşı samimice iletmek daha yerinde olup, bunun aksini yapmamalı ve onların yanlış yönlendirmelerine kapılıp yaşamınızı sıkıntı içine sokmamalısınız. Başkalarının söylemlerini bu konuda itibar etmeyip kendi yaşantımızı kendiniz şekillendirmelisiniz. Hayalci yaklaşımlardan vazgeçerek tutarlı yaklaşımları benimsemelisiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde huzur ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz uğraşlarınızla ilgilenmek ve keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde çalışma hayatınızda aksamalar yaşayabilirsiniz. Karar vermek zorunda kalacağınız durumlar oluşabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ayı sosyal ilişkiler açısından destekleyici bir ortamda karşılıyorsunuz. Sosyal ortamınızda beğendiğiniz bir kişiyle ilişki gündeme gelebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz insanlarla zaman geçirmek, bir takım konuları çözümlemek ve finansal durumunuzla ilgili gelişmeleri düzenlemek için ideal bir gündesiniz. Parasal artılarınız olabilir. İlişkilerinizde geçmiş konuları açmamanız ve partnerinize hoşgörülü davranmanız bugün için faydalı olacaktır.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarda tanışacağınız veya tanışmış olduğunuz bir insanla kendinizi aşkın ortasında bulabilirsiniz. Hislerinizden emin olun.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

11 derece Başak burcunda meydana gelen Dolunay, sizin yaratıcılığınızı ve el becerilerinizi öne çıkartır. Hobilerinizi bu dönemde hayata geçirin. Çocuğunuzla birlikte başlayacağınız faaliyetler aranızdaki bağın güçlenmesine neden olur. Sevdiğiniz kişiyle hayatın pratik dinamiklerini masaya yatırıp gelecekle ilgili ortak kararlar alabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 39" R
Ay
Aslan
05° 50' 45" R
Merkür
Koç
27° 49' 59"
Venüs
Boğa
17° 46' 11"
Mars
Koç
10° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 25"
Satürn
Balık
17° 40' 09"
Uranüs
Boğa
23° 08' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 57"
Lilith
Başak
24° 50' 53"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>